Bez odluke o Prvaku u Poreču

Objavljeno u: 06/11/2006 - 13:44 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Prvi nastup na Rallyju Poreč nije donio željeni uspjeh za posadu Tomaž Kaučič – Peter Zorenč, iako slovenski dvojac tijekom dvije etape nije imao problema s automobilom niti izlijetanjima. Međutim, rezultata jednostavno nije bilo i Tomaž i Peter su se morali zadovoljiti četvrtim mjestom u ukupnom poretku."Znam da smo od samog početka imali premalo odlučnosti i malo smo previše taktizirali. Ostali su od prvog kilometra krenuli punom snagom, posebno Juraj Šebalj. Razlike su bile male, istina, ali više od ovog što smo postigli jednostavno nije išlo", rekao je Tomaž koji je treninge i rally odradio trpeći bolove od pada s ATV-a. Liječnici su mu prije rallyja savjetovali da ne nastupi u Poreču, no nakon konzultacija s fizioterapeutom ipak je nastupio koristeći tablete protiv bolova.

"Glupo i djetinjasto bilo bi kriviti ozljede za slab nastup, ali možda sam udarac i ozljedu zaista potcijenio. Teško sam se koncentrirao, no na sreću mogao sam koristiti tablete protiv bolova. Nadam se da će biti bolje za 14 dana kada je na rasporedu zadnji rally u PH i na kojem moramo ići na sve ili ništa", zaključio je Kaučič.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments