Bez odluke o Prvaku u Poreču

Objavljeno u: 06/11/2006 - 13:44 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Prvi nastup na Rallyju Poreč nije donio željeni uspjeh za posadu Tomaž Kaučič – Peter Zorenč, iako slovenski dvojac tijekom dvije etape nije imao problema s automobilom niti izlijetanjima. Međutim, rezultata jednostavno nije bilo i Tomaž i Peter su se morali zadovoljiti četvrtim mjestom u ukupnom poretku."Znam da smo od samog početka imali premalo odlučnosti i malo smo previše taktizirali. Ostali su od prvog kilometra krenuli punom snagom, posebno Juraj Šebalj. Razlike su bile male, istina, ali više od ovog što smo postigli jednostavno nije išlo", rekao je Tomaž koji je treninge i rally odradio trpeći bolove od pada s ATV-a. Liječnici su mu prije rallyja savjetovali da ne nastupi u Poreču, no nakon konzultacija s fizioterapeutom ipak je nastupio koristeći tablete protiv bolova.

"Glupo i djetinjasto bilo bi kriviti ozljede za slab nastup, ali možda sam udarac i ozljedu zaista potcijenio. Teško sam se koncentrirao, no na sreću mogao sam koristiti tablete protiv bolova. Nadam se da će biti bolje za 14 dana kada je na rasporedu zadnji rally u PH i na kojem moramo ići na sve ili ništa", zaključio je Kaučič.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments