Crnojević: "Zadovoljan sam, bilo je teško"

Objavljeno u: 08/11/2006 - 15:46 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Izjava naše mlade i perspektivne posade koja se jedina natječe sa dizelom u Hrvatskom prvenstvu. Svoje dojmove sa utrke prenosi Siniša Crnojević.Siniša Crnojević:
"Na kraju sam i zadovoljan, ne toliko ukupnim rezultatom, koliko činjenicom da smo se zadnju trećinu utrke uspješno borili sa N3 autima i pogotovo jako raspoloženim Marktom. Fabia nas je odlično poslužila i dobro je ležala na brzim zavojima. Kao što sam i najavio problem je bio izabrati prave gume. Mi smo počeli sa intermedijama što se pokazalo kao loš izbor. Kasnije smo išli sa mekanim slikovima, a još kasnije sa srednjom tvrdoćom slikova koja je davala najbolje rezultate. Sada znamo za sljedeću godinu. Na početku smo izgubili toliko vremena u usporedbi sa Marktom da više nije bilo šanse da ga stignemo, pa nam je samo preostalo da samo pokušamo parirati sa vremenima brzinaca, što smo i uspjevali pred kraj. Rally je jako brz i sklizak i najmanja greška je značila mogućnost bušenja gume ili razbijanja auta. Žao mi je Komljenovića koji je izletio na istom zavoju kao i mi prošle godine, nedostajalo mu je 50-tak cm da prođe zavoj. Čestitam svima na završetku, a pogotovo Šebalju koji se namučio da pobijedi. Hvala i publici koja nas je bodrila u velikom broju."

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments