Crnojević: "Zadovoljan sam, bilo je teško"

Objavljeno u: 08/11/2006 - 15:46 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Izjava naše mlade i perspektivne posade koja se jedina natječe sa dizelom u Hrvatskom prvenstvu. Svoje dojmove sa utrke prenosi Siniša Crnojević.Siniša Crnojević:
"Na kraju sam i zadovoljan, ne toliko ukupnim rezultatom, koliko činjenicom da smo se zadnju trećinu utrke uspješno borili sa N3 autima i pogotovo jako raspoloženim Marktom. Fabia nas je odlično poslužila i dobro je ležala na brzim zavojima. Kao što sam i najavio problem je bio izabrati prave gume. Mi smo počeli sa intermedijama što se pokazalo kao loš izbor. Kasnije smo išli sa mekanim slikovima, a još kasnije sa srednjom tvrdoćom slikova koja je davala najbolje rezultate. Sada znamo za sljedeću godinu. Na početku smo izgubili toliko vremena u usporedbi sa Marktom da više nije bilo šanse da ga stignemo, pa nam je samo preostalo da samo pokušamo parirati sa vremenima brzinaca, što smo i uspjevali pred kraj. Rally je jako brz i sklizak i najmanja greška je značila mogućnost bušenja gume ili razbijanja auta. Žao mi je Komljenovića koji je izletio na istom zavoju kao i mi prošle godine, nedostajalo mu je 50-tak cm da prođe zavoj. Čestitam svima na završetku, a pogotovo Šebalju koji se namučio da pobijedi. Hvala i publici koja nas je bodrila u velikom broju."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments