"Predstoji napeta borba"

Objavljeno u: 14/11/2006 - 11:44 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posljednji rally ovogodišnje sezone Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske posada Tomaž Kaučič-Peter Zorenč očekuje spremna na borbu za naslov s posadom Juraj Šebalj-Toni Klinc. Riječ je o pravom sprint rallyju duljine svega 75 kilometara, pa neće biti previše prilika za ispravljanje eventualnih pogrešaka."Brzinci su lijepi, sviđaju mi se. Svi su prilično brzi i tekući, ali i tehnički zahtjevni. Mislim da će do izražaja doći dobar trening koji smo Peter i ja obavili u subotu. S optimizmom čekam nastup", rekao je Kaučič. "Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Prvenstvo Hrvatske možemo osvojiti samo ako rally završimo ispred Šebalja i Klinca. Od nas zato ne treba očekivati taktiziranje, rally ćemo odraditi najbolje što možemo", riječi su šefa ekipe Matjaža Korošaka, koji dodaje "samo kada bi Šebalj rally završio na trećem mjestu mogli bismo si priuštiti plasman iza njega".

Zbog ozljede kuka koja još nije sanirana Kaučič će i na ovom rallyju nastupiti "pod tabletama" koje pomaži pri ublažavanju bolova.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments