"Predstoji napeta borba"

Objavljeno u: 14/11/2006 - 11:44 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posljednji rally ovogodišnje sezone Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske posada Tomaž Kaučič-Peter Zorenč očekuje spremna na borbu za naslov s posadom Juraj Šebalj-Toni Klinc. Riječ je o pravom sprint rallyju duljine svega 75 kilometara, pa neće biti previše prilika za ispravljanje eventualnih pogrešaka."Brzinci su lijepi, sviđaju mi se. Svi su prilično brzi i tekući, ali i tehnički zahtjevni. Mislim da će do izražaja doći dobar trening koji smo Peter i ja obavili u subotu. S optimizmom čekam nastup", rekao je Kaučič. "Nikakve kalkulacije ne dolaze u obzir. Prvenstvo Hrvatske možemo osvojiti samo ako rally završimo ispred Šebalja i Klinca. Od nas zato ne treba očekivati taktiziranje, rally ćemo odraditi najbolje što možemo", riječi su šefa ekipe Matjaža Korošaka, koji dodaje "samo kada bi Šebalj rally završio na trećem mjestu mogli bismo si priuštiti plasman iza njega".

Zbog ozljede kuka koja još nije sanirana Kaučič će i na ovom rallyju nastupiti "pod tabletama" koje pomaži pri ublažavanju bolova.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments