Šebalj: "Puni napad!"

Objavljeno u: 16/11/2006 - 03:04 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posljednji rally koji se boduje za Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske bit će prava poslastica. Nekoliko dana pred rally atmosfera je napeta. Šebalj i Kaučič bore se samo za pobjedu, jer ona donosi naslov prvaka. Naša hrvatska posada spremna je za još jedan Istarski izazov. Za razliku od Poreča, rally je premješten u unutrašnjost istre u okolicu Pićana. Voze se već dobro poznati brzinci u ukupnoj dužini od 75 kilometara. Evo kako se pred rally osjećaju Šebalj i Klinc.Juraj Šebalj:
Za nas je ovaj rally samo nastavak tempa kojim smo vozili u Poreču. A, to je pun napad. Osnovna taktika je ne boriti se s Kaučičem, već osvojiti rally, a samim time i prvenstvo. Ovo je naša utrka, na njoj smo i prošle godine slavili. Trasa rallyja je nešto promijenjena, no nema velike razlike.

Toni Klinc:
Najavljena je kiša, što nam itekako odgovara. Prošle godine smo pobijedili upravo u kišnim uvjetima, no to nam daje tek manju psihičku prednost. Predstoje posljednji obilasci staze. Subaru je potpuno spreman. Ekipa Jereb Racinga se brine za najbolje stanje. Potrebno je još napraviti setup i obaviti test kišnih guma. Nadamo se da će nam stići i poseban program za kišne uvjete, kojeg čekamo iz Engleske, a koji bi još više trebao odgovarati Jurinom stilu vožnje.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments