Šebalj: "Puni napad!"


Posljednji rally koji se boduje za Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske bit će prava poslastica. Nekoliko dana pred rally atmosfera je napeta. Šebalj i Kaučič bore se samo za pobjedu, jer ona donosi naslov prvaka. Naša hrvatska posada spremna je za još jedan Istarski izazov. Za razliku od Poreča, rally je premješten u unutrašnjost istre u okolicu Pićana. Voze se već dobro poznati brzinci u ukupnoj dužini od 75 kilometara. Evo kako se pred rally osjećaju Šebalj i Klinc.Juraj Šebalj:
Za nas je ovaj rally samo nastavak tempa kojim smo vozili u Poreču. A, to je pun napad. Osnovna taktika je ne boriti se s Kaučičem, već osvojiti rally, a samim time i prvenstvo. Ovo je naša utrka, na njoj smo i prošle godine slavili. Trasa rallyja je nešto promijenjena, no nema velike razlike.

Toni Klinc:
Najavljena je kiša, što nam itekako odgovara. Prošle godine smo pobijedili upravo u kišnim uvjetima, no to nam daje tek manju psihičku prednost. Predstoje posljednji obilasci staze. Subaru je potpuno spreman. Ekipa Jereb Racinga se brine za najbolje stanje. Potrebno je još napraviti setup i obaviti test kišnih guma. Nadamo se da će nam stići i poseban program za kišne uvjete, kojeg čekamo iz Engleske, a koji bi još više trebao odgovarati Jurinom stilu vožnje.

You have no rights to post comments