Izjednačeni nakon 6 brzinaca

Objavljeno u: 18/11/2006 - 14:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nakon 6 od 10 brzinskih ispita vodeću poziciju dijele Juraj Šebalj i Tomaž Kaučič. Njihova je borba u potpunosti obilježila dosadašnji tijek rallyja, iako uzbuđenja nije nedostajalo niti u nižem dijelu poretka. Neki su vozači svoje nastupe odlučili okončati izlijetanjima i odustajanjima, a među najdramatičnije incidente svakako spada izlijetanje Janosa Szilagyija na prvom zavoju brzinskog ispita br. 4.Treće mjesto iza razjarenih Šebalja i Kaučiča s više od minute zakašnjenja drži Ivan Goran Čibej, a jedna od najzanimljivijih bitki do kraja rallyja svakako će biti i ona između Roberta Markta i Siniše Crnojevića. Nakon BI 6 razlika je iznosila 0 sekundi.

Čitateljima se ovim putem ispričavamo zbog nedostatka vijesti, zapeli smo, naime, u zoni koju određeni telekom operater s majmunima u reklami očito ne smatra hrvatskim teritorijem. Vrijedna pouka nama kada budemo radili tehničko opremanje redakcije za sljedeću sezonu.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments