Kaučič: "Naslov je naš!"

Objavljeno u: 19/11/2006 - 23:20 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Kratak, ali izuzetno napet i neizvjestan bio je posljednji rally Prvenstva Hrvatske, održan ovog vikenda u Istri. Nakon polovice rallyja Tomaž Kaučič i Juraj Šebalj bili su potpuno izjednačeni i pripremao se konačni obračun i bitka za naslov Prvaka u konkurenciji Međunarodnog otvorenog Prvenstva Hrvatske."Iznenadilo me da smo nakon 7 brzinskih ispita bili poravnati do 'u sekundu'. Nevjerojatno! Znao sam da će biti teško, ali sam isto tako znao da nije nemoguće. Zato smo išli zaista na sve ili ništa. Znam da bi bilo ljepše i slađe pobijediti u izravnoj borbi s Jurom, ali glede na to što smo Peter i ja pokazali uvjeren sam da je naša pobjeda potpuno zaslužena i dovoljno teško osvojena", kazao je Tomaž Kaučič.

"Bit ću posve iskren, kada bismo ponovo morali voziti tako brzo kao što smo vozili na zadnjim brzincima ne znam bi li do cilja došli u jednom komadu", dodao je suvozač Peter Zorenč.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments