Crnojević: "Konačno dizelska konkurencija"

Objavljeno u: 16/10/2006 - 19:12 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Izjava za medije prije 3. Rally-a Postojnska jama – Portorož naše mlade i perspektivne posade Siniša Crnojević – Martina Maretić.


foto: Mario Pavlović

Siniša Crnojević:
"Nakon godinu dana naše prvenstvo seli se u Sloveniju koja je poznata po svojim zahtjevnim utrkama. S nestrpljenjem iščekujem pregled staze koji je dozvoljen od srijede ujutro. Vremena za trening neće biti previše jer su tehnički pregled i verifikacija zakazani za četvrtak popodne. Naš cilj je završiti utrku što više u generalnom poretku za Prvenstvo Hrvatske, a motiv nam je biti najbrži od svih dizelaša na utrci kojih ima još četiri posade. Dolazi i Tognozzi Gabriele sa Astrom GTC pogonjenom dizelskim motorom, a kojeg je organizator posebno najavio kao nekadašnjeg vozača WRC Corolle i pobjednika MG kupa iz Italije. Napokon normalna dizelska konkurencija. Posebno bih pozvao sve ljubitelje rallyja da u subotu dođu na legendarni brzinac Žablje, na zadnjih 300 metara brzinca nalazi se najsklizaviji asfalt koji možete zamisliti koji je začinjen sa nekoliko hardova pokraj kojih se skupi nekoliko tisuća ljudi. Zabava zagarantirana! Nadam se da će sve biti u redu i da ćemo uživati u vožnji. Svim posadama želimo sretnu vožnju i nadam se da se vidimo u Postojni."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments