Crnojevića kočnice izbacile iz etape

Objavljeno u: 20/10/2006 - 19:36 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Zbog pucanja vijaka na prednjim kočnicama Siniša Crnojević i Martina Maretić na 1. su brzinskom ispitu izgubili više od 30 minuta i ispali iz etape. Zagrebački će se dvojac u utrku vratiti sutra s pripadajućom Superally vremenskom penalizacijom.Siniša Crnojević:
Par zavoja nakon starta prvog ispita popucali su vijci kočionih čeljusti na prednjem lijevom kotaču. Stali smo, nešto "kemijali" i pokušali nastaviti, no sve se ponovo raspalo par zavoja dalje. Na kraju izgubili smo više od pola sata, a kako nam organizator nije dopustio povratak u utrku sa "zablokiranim" kotačem morali smo odustati. Sutra se, međutim, vraćamo u utrku.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments