Kaučič nadomak pobjedi

Objavljeno u: 21/10/2006 - 20:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Uoči posljednjeg brzinca, Tomaž Kaučič ima velikih 18 sekundi prednosti ispred Andreja Jereba. Jereb je izgubio vodstvo u ukupnom poretku na BI 14, na kojem je zakasnio za Kaučičem više od pola minute.
 


Ništa bolji nije bio niti Boštjan Logar, tek koju sekundu manje, tako da je i njegov zaostatak poveći za vodećim Kaučičem, preciznije 43,5 sekunde. Unatoč vodstvu nakon prvog i dijela drugog dana, Darko Peljhan sve više pada u poretku. BI 14 koštao ga je čak 3 minute i 40 sekundi, tako da se trenutno nalazi na 8. mjestu, iza Reitspergera koji je i dalje vodeći u prvenstvu Hrvatske.

Rezultate možete pratiti klikom na link Rezultati BI u izborniku gore desno.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments