Kaučič pobjedom do 2. mjesta u Prvenstvu

Objavljeno u: 23/10/2006 - 15:05 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Pobjedom na posljednjem rallyju sezone Prvenstva Slovenije Tomaž Kaučič i Peter Zorenč stigli do titule viceprvaka i preuzeli vodstvo u Otv. prvenstvu Hrvatske. Kaučič i Zorenč na posljednem su rallyju stigli do treće ovogodišnje pobjede u slovenskom prvenstvu, ali zbog sustava bodovanja koji nagrađuje konstantnost u ukupnom su poretku ipak zauzeli drugo mjesto.Tomaž Kaučič
Iz ovog smo rallyja ovaj put izvukli najviše što smo mogli. Ne samo da smo finale utrke odradili fantastično već se je i ostatak rallyja za nas odvijao na najbolji mogući način. Nakon dva nesretna odustajanja bilo je krajnje vrijeme da se i nama osmjehne sreća. Ne znam jesam li ikada više želio pobjedu, cijela ekipa dala je sve od sebe, auto je bio odlično pripremljen i podešen, odabrali smo dobre gume – ukratko, sve je bilo odlično. Nakon prolaska kroz cilj Peteru i meni pao je kamen sa srca. Ne bi bilo ništa loše izgubiti protiv tako brzih protivnika kao što su Darko Peljhan, Boštjan Logar i Andrej Jereb, ali cijelo vrijeme vjerovao sam da možemo više.

Ekipu sada čeka nastup na barem jednom od dva preostala rallyja u sezoni Međunarodnog otvorenog Prvenstva Hrvatske u kojem trenutno drže vodeću pozicijiu s pet bodova prednosti.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments