Kaučič pobjedom do 2. mjesta u Prvenstvu


Pobjedom na posljednjem rallyju sezone Prvenstva Slovenije Tomaž Kaučič i Peter Zorenč stigli do titule viceprvaka i preuzeli vodstvo u Otv. prvenstvu Hrvatske. Kaučič i Zorenč na posljednem su rallyju stigli do treće ovogodišnje pobjede u slovenskom prvenstvu, ali zbog sustava bodovanja koji nagrađuje konstantnost u ukupnom su poretku ipak zauzeli drugo mjesto.Tomaž Kaučič
Iz ovog smo rallyja ovaj put izvukli najviše što smo mogli. Ne samo da smo finale utrke odradili fantastično već se je i ostatak rallyja za nas odvijao na najbolji mogući način. Nakon dva nesretna odustajanja bilo je krajnje vrijeme da se i nama osmjehne sreća. Ne znam jesam li ikada više želio pobjedu, cijela ekipa dala je sve od sebe, auto je bio odlično pripremljen i podešen, odabrali smo dobre gume – ukratko, sve je bilo odlično. Nakon prolaska kroz cilj Peteru i meni pao je kamen sa srca. Ne bi bilo ništa loše izgubiti protiv tako brzih protivnika kao što su Darko Peljhan, Boštjan Logar i Andrej Jereb, ali cijelo vrijeme vjerovao sam da možemo više.

Ekipu sada čeka nastup na barem jednom od dva preostala rallyja u sezoni Međunarodnog otvorenog Prvenstva Hrvatske u kojem trenutno drže vodeću pozicijiu s pet bodova prednosti.

You have no rights to post comments