Kaučič: "Taktiziranje ne pomaže"

Objavljeno u: 16/10/2006 - 15:58 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nakon pobjede na Kvarnerskom Rallyju posada Tomaž Kaučić-Peter Zorenč i u Postojni "puca" na najviše pozicije, što bi ujedno značilo i ponavljanje prošlogodišnje pobjede. Slovenska posada zbog nekoliko nezgoda u Slovenskom državnom prvenstvu nema šanse za osvajanje naslova, no u poretku Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske Kaučič i Zorenč imaju velike šanse za titulu i svaki je bod važan. Kako se predstojeći Rally Postojna-Portorož boduje i za MOPH Kaučič i Zorenč dat će sve od sebe ne bi li obranili prošlogodišnju pobjedu."Sve kalkulacije o kojima slušamo i čitamo više ne znače ništa ako u Postojni ne dođemo do pobjede. Istovremeno bi naši izravni konkurenti, koji su ove sezone pokazali vrlo ujednačene vožnje, u Postojni morali imati dosta problema. Naš je pristup zato sljedeći; doći do što boljeg plasmana i tako završiti slovenski dio sezone. Prognoze su uvijek nezahvalne, ali mislim da u Postojni imamo realne šanse preteći Šebalja", kaže Tomaž Kaučič koji nakon brisanja najslabijeg rezultata u MOPH vodi ispred Jure Šebalja s 1 bodom prednosti.

U Slovenskom prvenstvu također bi moglo biti zanimljivo i Kaučič će morati pozorno pratiti što radi konkurencija. Andrej Jereb u ukupnom je poretku u zaostatku od samo četiri boda, a tu je i Marko Jeram koji ima šest bodova manje od Kaučiča. U vrhu poretka vodi se borba između Boštjana Logara, koji je trenutno vodeći s 10 bodova prednosti ispred Darka Peljhana, a kako pobjednik rallyja u Postojni dobija čak 60 bodova sve je još otvoreno.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments