Kaučiču pobjeda, Reitspergeru PH

Objavljeno u: 21/10/2006 - 20:50 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posada Tomaž Kaučič i Peter Zorenč odnijela je ukupnu pobjedu na Rallyju Postojnska jama – Portorož, dok je u konkurenciji Prvenstva Hrvatske slavio Georg Reitsperger. Najboljim vremenom i na posljednjem 15. brzinskom ispitu, Kaučič je s uvjerljivih 32 sekunde prednosti slavio ispred Andreja Jereba, dok je treće mjesto u ukupnom poretku, ali i naslov Prvaka Slovenije osvojio Boštjan Logar. Kaučič nije kalkulirao na zadnjem brzincu, već je lakoćom stigao do još jedne pobjede.U ionako malobrojnom Prvenstvu Hrvatske pobjedu je ostvario Austrijanac Georg Reitsperger sa suvozačicom Juliannom Nyfras, a u "generalci" su završili sedmi. 11. ukupno i drugi u PH su posada Marin Galić-Tin Mikulec. Među sudionicima Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske prvi je Kaučič ispred Reitspergera i Galića.

Rezultate pojedinih brzinaca, ali i u ukupnom plasmanu možete vidjeti klikom na link Rezultati BI u izborniku gore desno.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments