Kaučiču pobjeda, Reitspergeru PH

Objavljeno u: 21/10/2006 - 20:50 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posada Tomaž Kaučič i Peter Zorenč odnijela je ukupnu pobjedu na Rallyju Postojnska jama – Portorož, dok je u konkurenciji Prvenstva Hrvatske slavio Georg Reitsperger. Najboljim vremenom i na posljednjem 15. brzinskom ispitu, Kaučič je s uvjerljivih 32 sekunde prednosti slavio ispred Andreja Jereba, dok je treće mjesto u ukupnom poretku, ali i naslov Prvaka Slovenije osvojio Boštjan Logar. Kaučič nije kalkulirao na zadnjem brzincu, već je lakoćom stigao do još jedne pobjede.U ionako malobrojnom Prvenstvu Hrvatske pobjedu je ostvario Austrijanac Georg Reitsperger sa suvozačicom Juliannom Nyfras, a u "generalci" su završili sedmi. 11. ukupno i drugi u PH su posada Marin Galić-Tin Mikulec. Među sudionicima Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske prvi je Kaučič ispred Reitspergera i Galića.

Rezultate pojedinih brzinaca, ali i u ukupnom plasmanu možete vidjeti klikom na link Rezultati BI u izborniku gore desno.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments