Peljhan u vodstvu nakon 1. dijela etape

Objavljeno u: 20/10/2006 - 18:27 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Na prvom brzinskom ispitu glavnu riječ vodio je Tomaž Kaučič, ali njegovi izravni konkurenti Darko Peljhan i Boštjan Logar kasnili su minimalno; Peljan je bio sporiji 2, a Logar samo 4 desetinke sekunde. U konkurenciji Prvenstva Hrvatske najbrži je bio Juraj Šebalj, koji je ujedno zauzeo 6. mjesto u generalki na prvom brzincu, zakasnivši za Kaučičem 5,6 sekundi. Drugi u PH je Georg Reitsperger, a treći Marin Galić. Među sudionicima Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske prvi je Kaučič ispred Janosa Szilagyija i Šebalja.Drugi brzinski ispit je, međutim, donio promjenu u vodstvu. Najbrži je na ispitu Special 1 bio A. Humar, a u vodstvo se probio Peljhan koji u odnosu na drugoplasiranog Kaučiča ima 2,1 sekundu prednosti. Da će fajt među vodećim slovenskim vozačima biti iznimno uzbudljiv potvrđuje samo 1 desetinka kašnjenja treće- i četvrtoplasiranih Logara i Jereba, koji dijele mjesto u ukupnom poretku.

Prvi među hrvatskim vozačima ponovo je bio Juraj Šebalj koji već sada ima prednost veću od 45 sekundi u odnosu na Georga Reitspergera, a treći je i dalje . Szilagyi je, pak, na drugom mjestu nakon prvog laufa prve etape u poretku MOPH ispred Šebalja na poziciji br. 3.

Rezultate možete pratiti klikom na link Rezultati BI u izborniku gore desno.


Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments