Peljhan u vodstvu nakon 1. dijela etape

Objavljeno u: 20/10/2006 - 18:27 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Na prvom brzinskom ispitu glavnu riječ vodio je Tomaž Kaučič, ali njegovi izravni konkurenti Darko Peljhan i Boštjan Logar kasnili su minimalno; Peljan je bio sporiji 2, a Logar samo 4 desetinke sekunde. U konkurenciji Prvenstva Hrvatske najbrži je bio Juraj Šebalj, koji je ujedno zauzeo 6. mjesto u generalki na prvom brzincu, zakasnivši za Kaučičem 5,6 sekundi. Drugi u PH je Georg Reitsperger, a treći Marin Galić. Među sudionicima Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske prvi je Kaučič ispred Janosa Szilagyija i Šebalja.Drugi brzinski ispit je, međutim, donio promjenu u vodstvu. Najbrži je na ispitu Special 1 bio A. Humar, a u vodstvo se probio Peljhan koji u odnosu na drugoplasiranog Kaučiča ima 2,1 sekundu prednosti. Da će fajt među vodećim slovenskim vozačima biti iznimno uzbudljiv potvrđuje samo 1 desetinka kašnjenja treće- i četvrtoplasiranih Logara i Jereba, koji dijele mjesto u ukupnom poretku.

Prvi među hrvatskim vozačima ponovo je bio Juraj Šebalj koji već sada ima prednost veću od 45 sekundi u odnosu na Georga Reitspergera, a treći je i dalje . Szilagyi je, pak, na drugom mjestu nakon prvog laufa prve etape u poretku MOPH ispred Šebalja na poziciji br. 3.

Rezultate možete pratiti klikom na link Rezultati BI u izborniku gore desno.


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments