Peljhanu vodstvo, Šebalju problemi

Objavljeno u: 21/10/2006 - 13:37 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nakon prvog današnjeg "laufa" u vodstvu je i dalje Darko Peljhan, a čini se da se Juraj Šebalj našao u problemima. Najbolje u današnji dan krenuo je upravo Juraj Šebalj koji je na BI 7 ostvario najbrže vrijeme.
 
Ciljem najdužeg brzinca cjelokupnog rallyja, Šebalj je prošao sa 4,3 sekunde ispred vodećeg u ukupnom plasmanu Darka Peljhana. Osim brzog Šebalja, korak s Peljhanom zadržao je i Andrej Jereb koji je zakasnio dodatnih 1.7 sekundi. Peljhanovi glavni pratitelji Boštjan Logar i Tomaž Kaučič izvrtili su se i izgubili 15-ak sekundi, no obojica su već na slijedećem brzincu donekle anulirali vremenski gubitak.
 


Posada Galić-Mikulec koja je jučerašnji dan završila na drugom mjestu prvenstva Hrvatske, prepustila je svoju poziciju Georgu Reitspergeru sa zaostatkom od 26 sekundi. Galićevi problemi nastavili su se i na BI 8 Žablje1, nakon kojeg je njegov zaostatak u odnosu na Austrijanca, narastao na više od jedne minute.
 
Na BI 8 i BI 9 najbrži je bio Tomaž Kaučič koji se pomalo približava vodećem trojcu. Peljhan je i dalje u vodstvu, no Logar je smanjio prednost na svega 8 sekundi, a na dodatne dvije sekunde zaostatka je i Andrej Jereb. Čini se da je 9. brzinac bio koban za Šebalja kojeg u ovom trenutku još uvijek nema u rezultatima, a čim dobijemo relevantnu informaciju, izvijestiti ćemo o tome.

Rezultate možete pratiti klikom na link Rezultati BI u izborniku gore desno.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments