Šebalj vodeći u PH nakon 1. etape

Objavljeno u: 20/10/2006 - 21:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Uzbudljiva prva etapa nastavljena je ponavljanjem dva već održana brzinska ispita Sv. Petar i Special. Na prvom od njih u vodstvo se probio Boštjan Logar, ali ponovo je riječ o desetinkama prednosti pred konkurentima. Nakon BI 5 Logar je samo 2 desetinke ispred drugoplasiranog Darka Peljhana, a treći je s 2,8 sekundi zakašnjenja Tomaž Kaučič. Juraj Šebalj i Toni Klinc na BI 5 ubilježili su 9. vrijeme s 10 sekundi zaostatka za pobjednikom Logarom. Šebalj je u ukupnom poretku na 6. mjestu, a ujedno je i vodeći u Prvenstvu Hrvatske. Drugo mjesto u PH nakon pretposljednjeg brzinskog ispita držao je Georg Reitsperger, no njemu se na 6 sekundi zaostatka primakao Marin Galić.Peljhan je na posljednjem ispitu etape, koji je još jednom održan na karting stazi u Portorožu, bio najbrži, a najveći vremenski gubitak ubilježio je Kaučič. U ukupnom poretku vodstvo je u Peljhanovim rukama, ali Logar kasni svega 2,3 sekunde i sutra će biti vrlo uzbudljivo na 9 zahtjevnih ispita. Kaučič je treći sa zaostatkom od 11,2 sekunde za Peljhanom.

Zadnji ispit etape donio je promjenu u poretku Prvenstva Hrvatske. Posada Marin Galić – Tin Mikulec probila se na drugo mjesto i u drugu etapu ući će s 1,9 sekundi prednosti u odnosu na Georga Reitspergera. Četvrti među hrvatskim vozačima je Ivan Goran Čibej, a peti Goran Francetić.

Rezultati brzinskih ispita dostupni su preko linka "Rezultati BI" u izborniku u desnom gornjem dijelu stranice.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments