Šebalj: "Bilo je svega na 1. brzincu"

Objavljeno u: 20/10/2006 - 21:35 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Juraj Šebalj i Toni Klinc prvu su etapu završili kao prvi u konkurenciji Prvenstva Hrvatske, a za sutra su najavili napad na Tomaža Kaučiča, za kojim nakon 1. etape kasne manje od 15 sekundi.

Juraj Šebalj:
Bilo je svega već na samom početku rallyja. Na prvom brzincu nismo imali "upisanu" jednu šikanu i doletjeli smo punom brzinom na mokroj stazi i sreća je da smo iz te situacije izašli u jednom komadu. Bilo je dovoljno da izgubimo ritam i brzinu, ali u drugom prolasku tim ispitom bilo je mnogo bolje i mislim da ćemo sutra moći napasti Kaučiča u konkurenciji Otvorenog PH. Slovenski vozači u vrhu poretka očito rješavaju pitanje života i smrti jer voze na nož i pitanje je mogu li izdržati u takvom ritmu cijeli rally.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments