Šebalj: "Šteta, imali smo dobar tempo"

Objavljeno u: 21/10/2006 - 15:50 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Hrvatska posada Juraj Šebalj-Toni Klinc oprostila se od daljnjeg nastupa na Rallyju Postojnska jama – Portorož. Problemi sa stražnjom poluosovinom nisu se mogli otkloniti te su morali odustati.Juraj Šebalj:
Šteta, imali smo dobar tempo. Nakon jučerašnjeg opreznijeg nastupa, danas smo bili spremni dati sve od sebe, što smo i dokazali najboljim vremenom na prvom današnjem brzincu. Nadao sam se dobrom rezultatu u Sloveniji, možda ne pobjedi, ali svakako pobjedničkom postolju. Nalazili smo se trećem mjestu ukupnog poretka kad nam je pukla stražnja osovina, iako nismo u ništa udarili i nažalost morali smo odustati.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments