Upitan Croatia Delta Rally!

Objavljeno u: 12/04/2007 - 22:56 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Danas smo od organizatora Croatia Delta Rallya dobili alarmantu vijest – moguće je otkazivanje natjecanja u prvoj sezoni kada je uvršteno u Prvenstvo Europe!Zbog i dalje nejasne financijske situacije, odnosno na današnji dan nepotpisanih ugovora organizator rallyja AK Delta iznosi mogućnost otkazivanja natjecanja. Troškovi održavanja priredbe takvog karaktera znatno premašuju iznos od milijun kuna, a trenutno sigurnih financijskih sredstava je manje od jedna trećine.

Croatia Delta Rally u sezoni 2007 po prvi puta, nakon dugogodišnjih napora organizatora uvrštena je u kalendar Prvenstva Europe, a trebala bi se održati za nešto više od mjesec dana, točnije – 24.-26.05. ove godine.

Tijekom sljedećeg tjedna organizator će donijeti konačnu odluku o realizaciji ili pak otkazivanju priredbe.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments