Posada Jemrić-Orešić u novom automobilu


Državni prvaci u rally-u klase N1 sezona 2005 i 2006 ,članovi AK Astra, na utrkama Otvorenog prvenstva Hrvatske ove godine voziti će novi automobil.

Riječ je o dobro nam poznatoj Škodi Fabiji RS (pogonjena dizelskim agregatom) koju je do sada vozio Siniša Crnojević i s njome nastupio čak i na utrci za prvenstvo svijeta na Korzici. Automobil je u cijelosti pripremljen u Hrvatskoj u radionici Drage Jakovića (Automehanika Jaković),koji je ujedno i voditelj Škoda Fabia tdi rally teama.

"Ostvario nam se san, biti prvi vozač pravog profesionalnog rally
teama san je svakog vozača. Prva testiranja s automobilom smo već odradili i uvjerili se u svu kvalitetu odličnog i izuzetno pripremljenog automobila. Ove sezone ponovno je samnom u autu Dina Orešić nakon jednogodišnje pauze i uspješnog završetka studija."

"Prognoza? Sunčano i vrlo toplo, šalim se. Ovo je godina učenja, ali ipak očekujemo borbu za sam vrh klase,a i dobre rezultate u grupi A", izjavio je Jemrić.

Sponzori koji će ove sezone pratiti posadu Jemrić - Orešić: Texaco, Škoda, Automehanika Jaković, 24sata,Bonec d.o.o., Inis d.o.o.,pekarne Miško i Oktal Pharma.

You have no rights to post comments