Posada Jemrić-Orešić u novom automobilu

Objavljeno u: 18/04/2007 - 15:56 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Državni prvaci u rally-u klase N1 sezona 2005 i 2006 ,članovi AK Astra, na utrkama Otvorenog prvenstva Hrvatske ove godine voziti će novi automobil.

Riječ je o dobro nam poznatoj Škodi Fabiji RS (pogonjena dizelskim agregatom) koju je do sada vozio Siniša Crnojević i s njome nastupio čak i na utrci za prvenstvo svijeta na Korzici. Automobil je u cijelosti pripremljen u Hrvatskoj u radionici Drage Jakovića (Automehanika Jaković),koji je ujedno i voditelj Škoda Fabia tdi rally teama.

"Ostvario nam se san, biti prvi vozač pravog profesionalnog rally
teama san je svakog vozača. Prva testiranja s automobilom smo već odradili i uvjerili se u svu kvalitetu odličnog i izuzetno pripremljenog automobila. Ove sezone ponovno je samnom u autu Dina Orešić nakon jednogodišnje pauze i uspješnog završetka studija."

"Prognoza? Sunčano i vrlo toplo, šalim se. Ovo je godina učenja, ali ipak očekujemo borbu za sam vrh klase,a i dobre rezultate u grupi A", izjavio je Jemrić.

Sponzori koji će ove sezone pratiti posadu Jemrić - Orešić: Texaco, Škoda, Automehanika Jaković, 24sata,Bonec d.o.o., Inis d.o.o.,pekarne Miško i Oktal Pharma.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments