Posada Jemrić-Orešić u novom automobilu

Objavljeno u: 18/04/2007 - 15:56 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Državni prvaci u rally-u klase N1 sezona 2005 i 2006 ,članovi AK Astra, na utrkama Otvorenog prvenstva Hrvatske ove godine voziti će novi automobil.

Riječ je o dobro nam poznatoj Škodi Fabiji RS (pogonjena dizelskim agregatom) koju je do sada vozio Siniša Crnojević i s njome nastupio čak i na utrci za prvenstvo svijeta na Korzici. Automobil je u cijelosti pripremljen u Hrvatskoj u radionici Drage Jakovića (Automehanika Jaković),koji je ujedno i voditelj Škoda Fabia tdi rally teama.

"Ostvario nam se san, biti prvi vozač pravog profesionalnog rally
teama san je svakog vozača. Prva testiranja s automobilom smo već odradili i uvjerili se u svu kvalitetu odličnog i izuzetno pripremljenog automobila. Ove sezone ponovno je samnom u autu Dina Orešić nakon jednogodišnje pauze i uspješnog završetka studija."

"Prognoza? Sunčano i vrlo toplo, šalim se. Ovo je godina učenja, ali ipak očekujemo borbu za sam vrh klase,a i dobre rezultate u grupi A", izjavio je Jemrić.

Sponzori koji će ove sezone pratiti posadu Jemrić - Orešić: Texaco, Škoda, Automehanika Jaković, 24sata,Bonec d.o.o., Inis d.o.o.,pekarne Miško i Oktal Pharma.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments