U Hrvatsku s boljim raspoloženjem

Objavljeno u: 18/04/2007 - 19:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Tomaž Kaučič i Peter Zorenč nakon razočaravajućeg nastupa i kvara na motoru u Austriji na drugi rally u Čakovec putuju s više optimizma. Nakon austrijskih problema ekipa je testirala rad motora, a pomogli su i Prodriveovi stručnjaci. Ustanovljeno je da pri visokim okretajima motoru manjka snage i okretnog momenta, a uslijed vjerojatne pogreške u sustavu ubrzigavanja goriva. Motor se pregrijavao, što je za posljedicu imalo topljenje kovine i stvaranje otvora."Imat ćemo malo vremena za isprobavanje popravljenog motora. Moram reći da smo bili veoma razočarani radom Prodriveovih ljudi, no iskupili su se velikim angažmanom oko popravka. Rally u Čakovcu nije ništa posebno, brz i kratak rally. Staze su uglavnom nizinske i malo je jako zahtjevnih zavoja. Ima mnogo prijevoja na što će posebno morati pripaziti suvozač", kazali su Tomaž i Peter.

"Juraj Šebalj sjedit će u Mitsubishiju, koji je zbog drukčijeg mjenjača u prednosti na ravnim dijelovima staze. To nas, međutim, ne zabrinjava, mi ćemo zato biti brži u zavojima", kroz smijeh je dodao Tomaž.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments