U Hrvatsku s boljim raspoloženjem

Objavljeno u: 18/04/2007 - 19:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Tomaž Kaučič i Peter Zorenč nakon razočaravajućeg nastupa i kvara na motoru u Austriji na drugi rally u Čakovec putuju s više optimizma. Nakon austrijskih problema ekipa je testirala rad motora, a pomogli su i Prodriveovi stručnjaci. Ustanovljeno je da pri visokim okretajima motoru manjka snage i okretnog momenta, a uslijed vjerojatne pogreške u sustavu ubrzigavanja goriva. Motor se pregrijavao, što je za posljedicu imalo topljenje kovine i stvaranje otvora."Imat ćemo malo vremena za isprobavanje popravljenog motora. Moram reći da smo bili veoma razočarani radom Prodriveovih ljudi, no iskupili su se velikim angažmanom oko popravka. Rally u Čakovcu nije ništa posebno, brz i kratak rally. Staze su uglavnom nizinske i malo je jako zahtjevnih zavoja. Ima mnogo prijevoja na što će posebno morati pripaziti suvozač", kazali su Tomaž i Peter.

"Juraj Šebalj sjedit će u Mitsubishiju, koji je zbog drukčijeg mjenjača u prednosti na ravnim dijelovima staze. To nas, međutim, ne zabrinjava, mi ćemo zato biti brži u zavojima", kroz smijeh je dodao Tomaž.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments