Šebalj i Klinc na Međimurskom rallyu

Objavljeno u: 18/04/2007 - 22:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
 
Naša najuspješnija posada ipak neće nastupiti na prvom ovogodišnjem rallyu za Prvenstvo Europe, već u istom terminu na natjecanju za Prvenstvo Hrvatske. Otkazivanje nastupa na prvom rallyu za PE ne znači napuštanje projekta Prvenstva Europe, već su razlog ovog odabira još uvijek ne dovršeni pregovori sa glavnim sponzorima.
 
I dalje je u planu nastup u Prvenstvu Europe, no kada i gdje će nastupiti biti će poznato uoči Croatia Delta Rallya, prve utrke za Prvenstvo Europe na kojoj će nastupiti.
 
Šebalj i Klinc će na Međimurskom Rallyu, koji će se održati 20. i 21. travnja, nastupiti sa startnim brojem 1 na osnovi B prioriteta kojega im je dodijelila FIA. Sukladno tome od državnih prvaka očekuje se da će na toj poziciji utrku i okončati.
 
Juraj Šebalj: Kako neslužbeno svi znaju, otkazali smo odlazak na Rally 1000 Miglia, prvi rally koji se boduje za prvenstvo Europe. Do posljednjeg dana smo čekali da se dovrše pregovori sa glavnim sponzorima, tako da smo odlučili odgoditi dva nastupa za PE i započeti sezonu Prvenstva Hrvatske u Čakovcu. Nasa prva stanica za PE biti ce "Delta", a do tada ćemo objaviti na kojim natjecanjima za PE ćemo nastupiti. Veselim se čakovečkom rallyu. Rally je brz, zahtjevan s puno prijevoja i skokova, a Toni i ja jedva čekamo da sjednemo u trkači auto i odmjerimo snage sa, prema listi prijava, vrlo jakom kako domaćom tako i stranom konkurencijom.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments