Šebalj i Klinc na Međimurskom rallyu

Objavljeno u: 18/04/2007 - 22:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!
 
Naša najuspješnija posada ipak neće nastupiti na prvom ovogodišnjem rallyu za Prvenstvo Europe, već u istom terminu na natjecanju za Prvenstvo Hrvatske. Otkazivanje nastupa na prvom rallyu za PE ne znači napuštanje projekta Prvenstva Europe, već su razlog ovog odabira još uvijek ne dovršeni pregovori sa glavnim sponzorima.
 
I dalje je u planu nastup u Prvenstvu Europe, no kada i gdje će nastupiti biti će poznato uoči Croatia Delta Rallya, prve utrke za Prvenstvo Europe na kojoj će nastupiti.
 
Šebalj i Klinc će na Međimurskom Rallyu, koji će se održati 20. i 21. travnja, nastupiti sa startnim brojem 1 na osnovi B prioriteta kojega im je dodijelila FIA. Sukladno tome od državnih prvaka očekuje se da će na toj poziciji utrku i okončati.
 
Juraj Šebalj: Kako neslužbeno svi znaju, otkazali smo odlazak na Rally 1000 Miglia, prvi rally koji se boduje za prvenstvo Europe. Do posljednjeg dana smo čekali da se dovrše pregovori sa glavnim sponzorima, tako da smo odlučili odgoditi dva nastupa za PE i započeti sezonu Prvenstva Hrvatske u Čakovcu. Nasa prva stanica za PE biti ce "Delta", a do tada ćemo objaviti na kojim natjecanjima za PE ćemo nastupiti. Veselim se čakovečkom rallyu. Rally je brz, zahtjevan s puno prijevoja i skokova, a Toni i ja jedva čekamo da sjednemo u trkači auto i odmjerimo snage sa, prema listi prijava, vrlo jakom kako domaćom tako i stranom konkurencijom.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments