Kaučič: "Teško da možemo uloviti Šebalja"


Nakon prve polovice današnje 2. etape Međimurskog Rallyja prikupili smo izjave nekolicine vozača.

Juraj Šebalj
Sve je OK. Držimo jak tempo i dobili smo sva četiri jutrošnja brzinca. Ujutro smo napali malo agresivnije i nakon toga "poštelali" par stvari na autu, tako da smo drugi "lauf" išli mirnije i bez nekakvog presinga. Izuzetno je brz rally i vrlo lako se pogriješi, tako da treba biti iznimno oprezan. Sada se idemo fino najesti, popiti kavicu i koncentrirati na ostatak rallyja.

Damir Bruner
Nismo zadovoljni, imamo velikih problema. Ostali smo bez kočnica; na legendarnom skoku se prerezao lajtung na  zadnjem amortizeru i idući brzinac smo izgubili dvije minute, ali idemo dalje.Ivan Goran Čibej
Obzirom da se nismo previše pripremali za nastup trenutnim rezultatom možemo biti izuzetno zadovoljni. Bilo bi odlično kada bismo ovaj tempo mogli zadržati do kraja, svakim kilometrom raste samopouzdanje i brzina i mislim da je ovo vrlo dobar uvod u sezonu. Probat ćemo dići tempo u nastavku, primijetio sam da su gledatelji na dosta mjesta nabacali šljunak, valjda da nam bude zanimljivije, pa i to moramo uzeti u obzir prilikom vožnje.

Tomaž Kaučič

Rally je vrlo brz, očekivali smo da će Mitsubishiji, kojih zaista ima mnogo, biti brzi i to se i ostvarilo. Juraj Šebalj nam je, čini se, previše pobjegao i mislim da prvo mjesto više nije realan cilj danas. Do kraja je još ipak dosta kilometara i borit ćemo se da sačuvamo barem drugo mjesto.

You have no rights to post comments