Jemrić-Orešić u debiju ipak odustali

Objavljeno u: 27/04/2007 - 14:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posada  Branko Jemrić-Dina Orešić, članovi AK Astra, nije uspjela u novom automobilu (Škoda Fabia RS) završiti rally  koji se je ovog vikenda održao u Čakovcu i njegovoj okolici.

"Izuzetno smo zadovoljni nastupom na rallyju u Čakovcu, iako smo morali odustati. Nakon uvjerljivog vodstva u klasi na pola utrke ,pri jednom nezgodnom izlijetanju sa staze, udarili smo u kamen koji je vrlo teško oštetio ovjes prednjeg desnog kotača. Uspjeli smo doći do boksa i mehaničari su u najkraćem roku sanirali štetu ,ali smo nažalost zakasnili u vremensku kontrolu dvije minute previše i organizator nas je po pravilniku utrke morao isključiti. Ovom prilikom bi se zahvalio pratećoj ekipi Automehanike Jaković koji su dali sve od sebe da bi osposobili auto da krenemo dalje, ali i vrhunski uigrana ekipa nije mogla težak kvar otkloniti za tako kratko vrijeme.""Rally u Čakovcu je bio izvanredan, jako brz ali i tehnički zahtjevan. AK Delta je u organizaciji i realizaciji briljirala i unaprijed se veselimo međimurskom rallyju slijedeće godine. Slijedeća utrka je u Zagrebu, Delta Croatia Rally na našem terenu, i iako se vozi za prvenstvo Evrope gdje će biti vrlo velika konkurencija, nadamo se dobrom rezultatu", izjavio je Jemrić.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments