Jemrić-Orešić u debiju ipak odustali

Objavljeno u: 27/04/2007 - 14:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posada  Branko Jemrić-Dina Orešić, članovi AK Astra, nije uspjela u novom automobilu (Škoda Fabia RS) završiti rally  koji se je ovog vikenda održao u Čakovcu i njegovoj okolici.

"Izuzetno smo zadovoljni nastupom na rallyju u Čakovcu, iako smo morali odustati. Nakon uvjerljivog vodstva u klasi na pola utrke ,pri jednom nezgodnom izlijetanju sa staze, udarili smo u kamen koji je vrlo teško oštetio ovjes prednjeg desnog kotača. Uspjeli smo doći do boksa i mehaničari su u najkraćem roku sanirali štetu ,ali smo nažalost zakasnili u vremensku kontrolu dvije minute previše i organizator nas je po pravilniku utrke morao isključiti. Ovom prilikom bi se zahvalio pratećoj ekipi Automehanike Jaković koji su dali sve od sebe da bi osposobili auto da krenemo dalje, ali i vrhunski uigrana ekipa nije mogla težak kvar otkloniti za tako kratko vrijeme.""Rally u Čakovcu je bio izvanredan, jako brz ali i tehnički zahtjevan. AK Delta je u organizaciji i realizaciji briljirala i unaprijed se veselimo međimurskom rallyju slijedeće godine. Slijedeća utrka je u Zagrebu, Delta Croatia Rally na našem terenu, i iako se vozi za prvenstvo Evrope gdje će biti vrlo velika konkurencija, nadamo se dobrom rezultatu", izjavio je Jemrić.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments