110 prijava za 34. INA Croatia Delta Rally

Objavljeno u: 15/05/2007 - 17:48 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Organizator 34. izdanja našeg najuglednijeg automobilističkog natjecanja objavio je listu prijava koja sadrži imena 110 posada od čega je 98 posada prijavljeno u konkurenciji Prvenstva Europe, a preostalih 12 nastupa izvan te konkurencije. INA Croatia Delta Rally ove se godine boduje za FIA Europsko rally prvenstvo, a broj prijavljenih sudionika te imena koja su zauzela vrh liste prijava najavljuju izuzetno uzbudljivu i zanimljivu "Deltu".Osam vozača s FIA B prioritetom prijavilo se za nastup na 34. Delti, a među poznatim rally imenima svakako treba izdvojiti Dimitra Ilieva, Simona Jean-Josepha, Volkana Isika, Kruma Doncheva, a u ovom uglednom društvu naći će se i naši Prvaci Juraj Šebalj i Toni Klinc koji predvode sudionike Prvenstva Hrvatske te Međunarodnog otv. prvenstva Hrvatske.

34. INA Croatia Delta Rally na programu je od 24. do 26. svibnja, a tko je najavio nastup možete pogledati u PDF dokumentu klikom na link ispod teksta.


::: LISTA PRIJAVA - 34. INA CROATIA DELTA RALLY :::


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments