Siniša Crnojević: "Napokon Delta"

Objavljeno u: 23/05/2007 - 03:11 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Dugo smo vremena čekali utrku koja će ugostiti najbolje vozače Europe. Odlična lista prijava sa još boljim autima, a mi sa autom koji im može konkurrirati. Odličan osjećaj. Nakon prošlogodišnjeg 8 mj. u generalci bio bih zadovoljan da ponovimo isti uspjeh, jer je konkurencija daleko brojnija, a ja se tek moram uhodati sa novim autom. Puno sam analizirao utrku u Čakovcu, i nadam se da ćemo sada biti brži i bolji.


foto: Mario Pavlović

Malo o brzincima. Ponovo se vozi Okić, već na samom startu se nalaze tri skoka i mislim da će se tu napraviti razlika između onih koji idu «foll gas» i onih koji taktiziraju, sa naravno velikim skokom na samom cilju. Budinjak u svojoj punoj dužini, i veliki ispit koncentracije vozača i pripremljenosti vozila. Spori početak, pa srednje brza sredina i za kraj jako sklizak asfalt. Laz klasično sklizak i brz, sa velikim razlikama u vremenima jer uvijek mislite da ste prebrzi. Ponovo Samci, ultra brzi. Odličan za gledatelje jer 2 km prije cilja ima prijevoj sa kojega se vidi skoro 500 m staze gdje čak ima i nešto sporijih zavoja.

Sljeme je naš klasičan brzinac. Uspon znamo napamet još sa brda, sredina je jako skliska, a spuštanje dolje je odlična priprema za kamikaze. Svi znamo da se na Kraljičinom zdencu gleda tko ide brže i bliže rubniku na mostiću. Tko živ, tko...

Sve u svemu, festival brzine, atraktivnih auta i adrenalina. Nadam se da se prognoza pljuskova neće obistiniti, mada sam  prošle godine sam uživao u teškim uvjetima prouzrokovanim jakom kišom i gustom maglom.

Dođite nas bodriti i navijati za sve i dati nam podstreka da idemo još brže.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments