"Dolazak do cilja je svojevrsna pobjeda"

Objavljeno u: 23/05/2007 - 10:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Tihomir Simon, vozač prvog R2 automobila u Prvenstvu Hrvatske u rallyju spreman je za predstojeći 34. INA Croatia Delta Rally, koji počinje u četvrtak u Zagrebu i okolici. On će ovaj rally nastupati sa novim suvozačem, Tomislavom Pazmanom. Promjenu suvozača kratko je objasnio sljedećim riječima: "Tomislav i  ja se bolje razumijemo, s njim će mi biti lakše voziti. To mi je posebno važno jer je INA Croatia Delta vrlo zahjevan rally, na kojem ništa ne treba prepustiti slučaju."Simon nije želio davati nikakva predviđanja o svom plasmanu na Delti, jer se ove godine taj rally boduje i u sklopu prvenstva Europe, te je lista prijava vrlo dugačka, a na njoj se nalazi velik broj izvrsnih vozača.

“Deltu planiram dovršiti, a nadam se što boljem plasmanu, iako nje ove godine konkurencija najjača dosad. Međutim, i sam dolazak do cilja na našem najzahtjavnijem rallyju je pobjeda za sebe.", rekao je Simon. Simon je u nedjelju bio u Sloveniji, u Target Motorsportu. “Odvezli smo određen broj kilometra, te smo na određen način još jednom izvršili upoznavanje sa automobilom, ali i napravili točno onakav set-up kakav mi najbolje odgovara na jednom zahtjevnom natjecanju kao što je predstojeći INA Croatia Delta Rally.”, naglasio je Simon.

Sponzori posade Simon-Pazman ove sezone su: Unicredit Leasing, Citroën Hrvatska, Generali osiguranje, Auto Hrvatska, Promotehna, Fuchs i Xenon antene.

“Unicredit Leasing Croatia prepoznao je snažnu želju za uspjehom i želju za dokazivanjem u posadama Simon/Pazman i Marin Petrić/Aleksandra Požar (koje angažira Bruno Šantić), kojima je sponzor sezone. Visoke ambicije Unicredit leasinga na leasing tržištu Hrvatske upravo su u skladu s ambicijama ovih posada. Sretni smo što možemo pomoći njihovom sportskom napretku, zajedno sa svojim dugogodišnjim partnerom Citroën Hrvatska, očekujući vrhunske rezultate naših posada.”

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments