Jean-Joseph u vodstvu nakon BI 2

Objavljeno u: 25/05/2007 - 12:13 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Dva brzinska ispita donijela su i dva pobjednika; na prvom je najbrži bio poljski vozač Tomasz Czopik dok je na drugom slavio Simon Jean-Joseph. Czopik je pobjedom otvorio rally i na ispitu Okić 1 ostvario 1,3 sekunde bolje vrijeme od drugoplasiranog Jean-Josepha. Dodatne 2,3 sekunde od Francuza sporiji je bio Volkan Isik. Najbolji hrvatski vozač na prvom je brzinskom ispitu bio Antun Filipec, koji je za Jean-Josephom zakasnio 7,8 sekundi i zauzeo 8. mjesto.Drugi brzinski ispit, Plešivica 1, donio je i promjenu vodstva te pad Czopika u poretku. Poljak je na tom ispitu za najbržim Jean-Josephom zakasnio više od 14 sekundi te je Citroënov vozač tako prešao u vodstvo. Gotovo 17 sekundi na BI 2 izgubio je Isik, a Šebalj je nakon sporijeg starta na BI 2 stisnuo gas i upisao drugo vrijeme sa 2,4 sekunde zakašnjenja za Jean-Josephom.

Naposlijetku, čitateljima se ispričavamo na manjem kašnjenju u objavi vijesti, zbog prometnog kolapsa na području Novog Zagreba nismo na vrijeme stigli u press centar Delte. Zahvaljujemo na razumijevanju.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments