Šebalj: "Možemo još brže"


Tijekom  predaha prije ulaska u servisno parkiralište porazgovarali smo s nekolicinom vozača o njihovim dojmovima s današnjih brzinaca.

Juraj Šebalj
Prvi lauf smo u cijelosti odvezli bez većih grešaka i približili se vodećem na devet sekundi. Iliev je bio također dobar i vrlo nam je blizu. Ništa, idemo dalje i napadamo, mislim da možemo još pojačati tempo, što bi nam moglo biti dovoljno.

Tomaž Kaučič

Konfiguracija današnjih brzinaca ne odgovara našem Subaruu, jer su pojedini dijelovi prebrzi i nemamo dovoljno snage na dugim ravnicama. Fokusirati ćemo se na Prvenstvo Slovenije i sigurnom vožnjom pokušati biti prvi.Simon Jean-Joseph
Uživam na današnjim brzincima. Jučer je bilo jako teško, probušili smo gumu, no danas je sasvim drugačije. Dokazali smo da auto ima potencijala usprkos pogonu na dva kotača i da smo jako brzi. Da nije bilo jučerašnje nesreće, danas bi imali prednost od gotovo 45 sekundi. Danas nema više smisla riskirati da ne uništimo auto, ali ipak možemo biti još brži.

Dimitar Iliev

Danas vozim na limitu, s puno rizika. Pokušati ću nadoknaditi zaostatak, no biti će jako teško.

Michal Solowow

Danas je jako teško jer se borimo protiv Šebalja koji je domaći vozač. Tek upoznajemo brzince, dok ih on zna sve napamet i stoga smo izgubili jako puno vremena. No, dugačak je dan, ima još šest brzinaca i sve je otvoreno. Moramo se fokusirati na našu vožnju i pokušati biti brži.

Ivan Goran Čibej
Za razliku od jučer, danas je ipak nešto lakše. Brzinci su odlični naspram jučerašnjih, pogotovo Samci koji je fantastičan i nadam se da će se i dalje održavati na Delti. Sljeme je standardno, dosta publike iako još uvijek nedovoljno. Auto je OK za razliku od nas. U glavi stoje još neke kočnice, ne znam zašto, no dati ćemo sve od sebe da se do kraja dana ubrzamo.

You have no rights to post comments