Iliev najbolji na 2. Samcima

Objavljeno u: 26/05/2007 - 14:52 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!Izjednačeni nastupi Šebalja i Solowowa nastavljaju se; na BI 14 Poljak je bio brži za samo 8 desetinki. Ipak, najbrži je ovaj put bio Dimitar Iliev, koji je drugoplasiranom Solowowu pobjegao za 2,8 sekundi. Lošijim nastupom o odnosu na Solowowa Šebalj je dodatno povećeo zaostatak te prije starta posljednjeg ispita drugog laufa današnje etape kasni 18,3 sekunde. Istovremeno, Iliev sve izravnije prijeti i s 12,3 sekunde razmaka na nišanu drži Šebaljevo drugo mjesto.

Zanimljivo je bilo i iza vodeće trojice, posebice na ovom brzincu. Čak trojica vozača ostvarila su, naime, identičan rezultat; Simon Jean-Joseph, Tomasz Czopik i Darko Peljhan u potpuno izjednačenom tempu odvozili su Samce.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments