Iliev i Šebalj izjednačeni na Samcima

Objavljeno u: 26/05/2007 - 17:47 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Juru Šebalja i Tonija Klinca od pobjede na 34. izdanju Delta Rallyja dijeli posljednji, zahtjevni brzinski ispit - Sljeme 3. Da će konačni ishod bitke za ovogodišnju Deltu biti poznat tek kada glavni akteri drame prođu ciljem potvrdio je i rezultat dvoboja Šebalj - Iliev na BI 17. Obojica su, naime, na Samcima postigla u desetinku identično vrijeme i s podjednakim razmakom odlaze na zadnji test koncentracije i izdržljivosti.Bitka za treće mjesto također je u punom zamahu; Simon Jean-Joseph i Michal Solowow na pretposljednjem ispitu umalo su ponovili pothvat Šebalja i Ilieva i zaustavili štoperice na identičnom vremenu. Samo 4 desetinke u korist poljskog vozača epilog su nastupa sudionika dvoboja za "broncu". Prije sljemenskog brzinca pred Jean-Josephom i dalje je više od 6 sekundi zaostatka za Solowowim, koji će svim silama nastojati obraniti poziciju i bodove u konkurenciji Prvenstva Europe.
Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments