BJ: "Ovo je najteži rally u mom životu"

Objavljeno u: 31/05/2007 - 11:16 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Rally posada  Jemrić-Orešić završila je na drugom mjestu u europskoj konkurenciji i na prvom mjestu u Prvenstvu Hrvatske na 34. Delti u svojoj klasi A7. "Ovo je definitivno najteži i najzahtjevniji rally koji sam vozio u životu. Dnevna temperatura je bila oko 30 stupnjeva i to je zahtijevalo visoku tjelesnu spremnost posade ali i vrhunsku pripremu automobila. Brzinski ispiti su na Delti posebni, dugi i tehnički vrlo zahtjevni što meni osobno jako odgovara, ali ove godine se još upoznajemo sa Fabiom, a i borba s vremenskim (ne)prilikama (pljusak na Budinjaku i Sljemenu) razlog je da su vremena pojedinih brzinaca malo ispod naših očekivanja.""Izuzetno smo zadovoljni s rezultatom i nakon ovoliko osvojenih bodova možemo se nadati visokom plasmanu na kraju godine u klasi i u grupi A. Prateća ekipa, Automehanika Jaković, je izvanredno obavila svoj posao u boksu ,a naša Škoda Fabia RS je ove izuzetno teške uvjete izdržala bez ikakvih problema i time ponovno dokazala da je jedan od najizdržljivijih automobila današnjice."

"AK Delta je kao organizator ovog rallyja još jednom dokazao da ovakvom vrhunskom organizacijom za koju godinu Delta može biti uvrštena u kalendar Svjetskog prvenstva. Slijedeća utrka je u Mariboru za mjesec dana i pripreme su već počele."


Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments