BJ: "Ovo je najteži rally u mom životu"

Objavljeno u: 31/05/2007 - 11:16 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Rally posada  Jemrić-Orešić završila je na drugom mjestu u europskoj konkurenciji i na prvom mjestu u Prvenstvu Hrvatske na 34. Delti u svojoj klasi A7. "Ovo je definitivno najteži i najzahtjevniji rally koji sam vozio u životu. Dnevna temperatura je bila oko 30 stupnjeva i to je zahtijevalo visoku tjelesnu spremnost posade ali i vrhunsku pripremu automobila. Brzinski ispiti su na Delti posebni, dugi i tehnički vrlo zahtjevni što meni osobno jako odgovara, ali ove godine se još upoznajemo sa Fabiom, a i borba s vremenskim (ne)prilikama (pljusak na Budinjaku i Sljemenu) razlog je da su vremena pojedinih brzinaca malo ispod naših očekivanja.""Izuzetno smo zadovoljni s rezultatom i nakon ovoliko osvojenih bodova možemo se nadati visokom plasmanu na kraju godine u klasi i u grupi A. Prateća ekipa, Automehanika Jaković, je izvanredno obavila svoj posao u boksu ,a naša Škoda Fabia RS je ove izuzetno teške uvjete izdržala bez ikakvih problema i time ponovno dokazala da je jedan od najizdržljivijih automobila današnjice."

"AK Delta je kao organizator ovog rallyja još jednom dokazao da ovakvom vrhunskom organizacijom za koju godinu Delta može biti uvrštena u kalendar Svjetskog prvenstva. Slijedeća utrka je u Mariboru za mjesec dana i pripreme su već počele."


Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments