Crnojević: "Parirati Austrijancima!"

Objavljeno u: 25/09/2007 - 15:45 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!


foto: Mario Pavlović

Siniša Crnojević
"Nakon 3 mjeseca pauze i dugog iščekivanja, napokon dolazi jedan rally. Nakon piripetija oko lokacije održavanja, odabran je rally u Admontu koji se boduje za Austrijsko prvenstvo. Kako sam do sada gledao nekoliko puta njihove rally-e, uvjerio sam se u njihove vozačke kvalitete. Imaju širok spektar vozila, od starih do najnovijih, ali skoro sve ih veže jedan činjenica. Voze se kao da im je zadnji dan u životu. Sjećam se kada su Slovence 'namazali' , pa stoga na nama je da barem pokušamo parirati, ako ne za prvo onda odmah iza prvih mjesta. Baumshlager, Gassner, Steng sve odlični vozači, ali sa velikom prednošću. Imaju utrke po cijeloj Europi dva do tri puta mjesečno. Za razliku od nas koji idemo na utrke 6 puta godišnje. U razgovoru sa Austrijskim kolegama, saznao sam da je prvi dan jako zahtjevan i da Baumschlager napravi razmak od skoro minute. Kombinacija makadama koji ide nizbrdo i brzih dionica asfalta je Hravtskim vozačima nepoznata, tako da ćemo se uspoređivati sa našim vozačima na ovoj utrci. Kako se Martina i ja iz utrke u utrku ubrzavamo, i nakon zadnje utrke kada smo završili 3.2 sec iza vodećeg, Filipeca, očekujemo da ćemo se i ovu utrku boriti za sami vrh našeg prvenstva. Najavljena kiša prije rallyja će dodatno otežati vožnju po makadamu koje će se pretvoriti u blato. Pozivam sve koji vole utrke i rally da dođu u Admont vidjeti odlične vozače na djelu, a ja se nadam da ćemo i mi izazvati pokoji pljesak. Svim vozačima želimo puno sreće i umijeća da dođu do cilja."   

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments