Simon zadovoljan rezultatom u Austriji

Objavljeno u: 03/10/2007 - 11:55 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Prva hrvatska posada koja vozi Citroen C2-R2, Tihomir Simon-Tomislav Pazman na rallyju u Austriji osvojila je treće mjesto u klasi A6 u konkurenciji Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske, treće mjesto u generalnom poretku klase A6 na rallyju, te drugo mjesto u klasi A6 u konkurenciji Prvenstva Hrvatske. Iako je bilo problema s automobilom, Simon je rekao kako je u globalu zadovoljan svojim nastupom."Prvi dan na prvom brzincu automobil nam je počeo trokirati, te se ugasio. Tu smo izgubili minutu. Ista se stvar dogodila na drugom brzinskom ispitu, na kojem smo izgubili nešto manje vremena, oko pola minute. No, ta dva zaostatka naknadno su se osjetila. Preko noći je automobil popravljen, te je sljedeći dan sve bilo u redu s njim, barem što se tiče tehničke strane", kazao je Simon.

Međutim, kao što se moglo i očekivati, gume su oduzele još vremena. Simonu i Pazmanu na desetom brzinskom ispitu pukla je guma, te su na njeno mijenjanje utrošili skoro pet minuta, što ih je dodatno pomaknulo niže u generalnom poretku.

Simon je dodao kako je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone, te da je oduševljen i samim rallyjem, na kojem je publika bila sjajna, isto kao i organizacija.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments