Simon zadovoljan rezultatom u Austriji


Prva hrvatska posada koja vozi Citroen C2-R2, Tihomir Simon-Tomislav Pazman na rallyju u Austriji osvojila je treće mjesto u klasi A6 u konkurenciji Međunarodnog otvorenog prvenstva Hrvatske, treće mjesto u generalnom poretku klase A6 na rallyju, te drugo mjesto u klasi A6 u konkurenciji Prvenstva Hrvatske. Iako je bilo problema s automobilom, Simon je rekao kako je u globalu zadovoljan svojim nastupom."Prvi dan na prvom brzincu automobil nam je počeo trokirati, te se ugasio. Tu smo izgubili minutu. Ista se stvar dogodila na drugom brzinskom ispitu, na kojem smo izgubili nešto manje vremena, oko pola minute. No, ta dva zaostatka naknadno su se osjetila. Preko noći je automobil popravljen, te je sljedeći dan sve bilo u redu s njim, barem što se tiče tehničke strane", kazao je Simon.

Međutim, kao što se moglo i očekivati, gume su oduzele još vremena. Simonu i Pazmanu na desetom brzinskom ispitu pukla je guma, te su na njeno mijenjanje utrošili skoro pet minuta, što ih je dodatno pomaknulo niže u generalnom poretku.

Simon je dodao kako je zadovoljan dosadašnjim tokom sezone, te da je oduševljen i samim rallyjem, na kojem je publika bila sjajna, isto kao i organizacija.

You have no rights to post comments