Šebalj: "Naš cilj je jasan: pobjeda"

Objavljeno u: 21/11/2007 - 12:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posljednji rally sezone predstojećeg vikenda održat će se u Istri na stazama koje su prepune prijevoja, skokova, šljunka i bit će poprištem konačnog okršaja u borbi za naslov Prvaka Hrvatske. Posada Šebalj - Klinc spremna je za taj posljednji ovosezonski izazov, a kako sami kažu veseli ih jaka konkurencija, koja ima potencijala od zadnjeg rallyja sezone napraviti pravi automobilistički spektakl.

Juraj:
Drago mi je da se ovaj rally dogadja odmah iza Porečkog. U dobroj smo formi i mislim da ce nam to pomoći da budemo brži već od samog starta rallyja. Konkurencija će biti nemilosrdna, jer riješavamo prvenstvo u OPH i MOPH sa Crnojevićem, Čibejom i Kaučičem. Uopće ne sumnjam da će svi biti spremni. Naš cilj je jasan. Moramo ići na pobjedu i ne smijemo se opustiti ni u kojem trenutku. Mjesta kalkulacijama nema, jer je previše vozača u igri.
 
Jako je važno da obavimo kvalitetan shakedown u petak. Najavljeno je lošije vrijeme i nemam ništa protiv da padne i malo kiše. Brzinci su različiti. Šušnjevica je jedan od najžešćih brzinaca koje poznajem izuzetno brzog tempa postavljen na gomilu prijevoja i skokova. Po mojem viđenju on ce biti odlučujući, no ne treba zaboraviti niti Boljun, na kojem se postižu velike brzine. Kako je formula trase ista kao i u Poreču, a to je da se oba brzinca u drugom dijelu rallyja voze u suprotnom smjeru, treba biti posebno oprezan na Šušnjevici, jer već sad ima mnogo šljunka na stazi.
 
Toni:
Ovo je pravi "rally sprint" jos jednostavniji i kraći od Poreča. Mi smo spremni i nadam se da će auto ovog puta dobro raditi. Po meni će na kraju slaviti onaj tko ostane najhladniji u glavi uz malo sreće naravno. A taj podatak ne daje prednost nikome bez obzira na iskustvo i eventualno poznavanje brzinaca. Svi smo u igri i mislim da nas očekuje zanimljiv rasplet prvenstva.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments