Šebalj: "Naš cilj je jasan: pobjeda"

Objavljeno u: 21/11/2007 - 12:03 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posljednji rally sezone predstojećeg vikenda održat će se u Istri na stazama koje su prepune prijevoja, skokova, šljunka i bit će poprištem konačnog okršaja u borbi za naslov Prvaka Hrvatske. Posada Šebalj - Klinc spremna je za taj posljednji ovosezonski izazov, a kako sami kažu veseli ih jaka konkurencija, koja ima potencijala od zadnjeg rallyja sezone napraviti pravi automobilistički spektakl.

Juraj:
Drago mi je da se ovaj rally dogadja odmah iza Porečkog. U dobroj smo formi i mislim da ce nam to pomoći da budemo brži već od samog starta rallyja. Konkurencija će biti nemilosrdna, jer riješavamo prvenstvo u OPH i MOPH sa Crnojevićem, Čibejom i Kaučičem. Uopće ne sumnjam da će svi biti spremni. Naš cilj je jasan. Moramo ići na pobjedu i ne smijemo se opustiti ni u kojem trenutku. Mjesta kalkulacijama nema, jer je previše vozača u igri.
 
Jako je važno da obavimo kvalitetan shakedown u petak. Najavljeno je lošije vrijeme i nemam ništa protiv da padne i malo kiše. Brzinci su različiti. Šušnjevica je jedan od najžešćih brzinaca koje poznajem izuzetno brzog tempa postavljen na gomilu prijevoja i skokova. Po mojem viđenju on ce biti odlučujući, no ne treba zaboraviti niti Boljun, na kojem se postižu velike brzine. Kako je formula trase ista kao i u Poreču, a to je da se oba brzinca u drugom dijelu rallyja voze u suprotnom smjeru, treba biti posebno oprezan na Šušnjevici, jer već sad ima mnogo šljunka na stazi.
 
Toni:
Ovo je pravi "rally sprint" jos jednostavniji i kraći od Poreča. Mi smo spremni i nadam se da će auto ovog puta dobro raditi. Po meni će na kraju slaviti onaj tko ostane najhladniji u glavi uz malo sreće naravno. A taj podatak ne daje prednost nikome bez obzira na iskustvo i eventualno poznavanje brzinaca. Svi smo u igri i mislim da nas očekuje zanimljiv rasplet prvenstva.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments