Crnojević: "Festival brzine počinje"


Krajem tjedna Sinišu Crnojevića i Martinu Maretić očekuje posljednje utrka ove sezone u kojoj će pokušati ponoviti rezultat s porečkog rallyja na kojemu su po prvi put došli do pobjede u generalki. Zadnja utrka za OMPH i za PH u Pićnu bit će domaćin napete borbe za naslov prvaka.Siniša Crnojević:

Kaučić i Šebalj se bore za prvaka u otvorenom prvenstvu, a Čibej i Šebalj u normalnom prvenstvu. Martina i ja imamo teoretske šanse za prvo mjesto, tj. čekamo u zasjedi i ako netko od spomenutih ima problema u utrci preuzimamo njihovo mjesto u poretku. Utrka je jako zahtjevna, mislim da je čak i najzahtjevnija u cijelom prvenstvu. Dva brzinca u oba smjera po dva prolaska jamče teško nadoknađivanje bilo kakvog gubitka vremena. Brzinac Vranje-Boljun nije jako zahtjevan, ali je idealna prilika za gubitak prednosti. Potpuno je različit od svima poznate Šušnjevice. Brzinac iz snova okorjelog rallyjaša, pun zamki, prijevoja, prijelaza asfalta, neravnina i ne znam čega sve ne. Na njemu će se dobivati prednost, naravno uz dodatak rizika. Ako je nekome i to premalo, najavljena je kiša, tako da je zabava zagarantirana.

Nakon pobjede na Poreču, imamo želju ponoviti isti ili sličan uspjeh. Pokušat ćemo stiskati od prvog zavoja i vidjeti gdje stojimo sa konkurencijom. Ipak, bitno nam je i završiti utrku. Stoga brzo i sigurno. Pozivamo sve da dođu navijati za svoje favorite, bit će napeto.  


You have no rights to post comments