Crnojević: "Bilo je teško, ali zadovoljni smo"

Objavljeno u: 25/11/2007 - 11:05 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!Crnojević:

Dobro je. Zadovoljan sam strašno sa zadnjom Šušnjevicom, gdje smo imali 3. vrijeme, sekundu iza Šebalja, koji je forsirao do kraja. Žao mi je onog prvog brzinca ujutro, Kožljaka, gdje smo svi osim prve dvojice malo preoprezno išli, i taj mi je brzinac cijelo vrijeme oduzimao vrijeme. Zbog razlika u asfaltu nismo nikako mogli doći k sebi. Zadovoljan sam sa Šušnjevicom jer sam očekivao da ćemo tu dosta gubiti u odnosu na Šebalja, Kaučiča i Čibeja, jer oni su već to vozili, a nama je ovo bio prvi put u 'velikom' automobilu. Bilo je jako jako zahtjevno, teško, cijeli dan smo vozili na slikovima. Mislim da smo jedini koji smo vozili cijeli dan na slikovima. Zapravo, uopće nije bio bitan izbor guma nego ta odlučnost, kako tko ide. Malo po malo smo stiskali i skidali vremena. Prvi smo od automobila s malim kočnicama i bez špere, mislim da to na ovom rallyju nešto znači jer ima jako puno zavoja i kočenja. Malo me mučilo to s tim kočnicama. U principu, ok, treći smo u generalci na kraju sezone u PH. Mogli smo samo sanjati takav uspjeh, prvi put s ovakvim autom i nadamo se da ćemo se druge godine boriti za vrh. I da će biti stara garda, i da će nas biti još i više. Čestitke Šebalju, na dobroj vožnji, na psihi, Kaučiču na borbi za prvo mjesto i Čibeju koji je isto pokazao da ga više ne smeta nekakva napetost i borba te da ima konstantnost. Mislim da je ovo fantastičan uvod za sljedeću sezonu.

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments