Solowow još jednom najbrži

Objavljeno u: 23/05/2008 - 17:25 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Michal Solowow ostvario je još jednu pobjedu na brzinskim ispitima ovogodišnje Delte najbrže odvozivši BI 6 na Okiću. Poljak je sa suvozačem Maciekom Baranom u Peugeotu 207 S2000 stazom ispita prošao za 5 minuta i 37,9 sekundi što je bilo 3,9 sekundi brže od Corrada Fontane i Renza Casazze u još jednom S2000 automobilu, Fiatu Grande Punto. Šest sekundi sporiji od Fontane bili su Turci Volkan Isik i Kaan Ozsenler.Peto mjesto na 6. ispitu pripalo je Juri Šebalju i Toniju Klincu, druga najbolja hrvatska posada na ovom ispitu bili su Ivan Goran Čibej i Nenad Puzić sa sedmim vremenom na BI 6. Tomaž Kaučič i Siniša Crnojević na BI 6 izgubili su popriličnu količinu vremena. Kaučič je od Solowowa bio sporiji 14,1, a Crnojević 16,5 sekundi.

U ukupnom poretku Solowow i dalje drži vodeću poziciju, no samo 5,2 sekunde koliko ga dijeli od drugoplasiranog Fontane nikako nije dovoljno za opuštanje. Trećeplasirani Isik kasni za vodećim 23,9 sekundi, a najbolje plasirana domaća posada Šebalj - Klinc nalazi se na četvrtom mjestu sa zaostatkom od 40,5 sekundi za Solowowom.

Nakon prve polovice današnje etape u natjecanju više nema šest posada; posade Tomaš Pletka - Petr Novak i Krešimir Ravenščak - Miljenko Mirić odustale su zbog izlijetanja, a posade Zsolt Penzes - Andras Thurzo, Dražen Pigl - Damir Meznarić, Dino Stelmah - Karlo Bruči i Lana Sutlović - Anja Medved odustale su zbog tehničkih problema.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments