Solowow: "Ispiti su vrlo zahtjevni"

Objavljeno u: 23/05/2008 - 18:05 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nakon prvog današnjeg laufa svi vozači složili su se u ocjeni da je riječ o zahtjevnim ispitima, za koje se nisu svi jednako pripremili. Trenutno vodeći u ukupnom poretku, Michal Solowow za današnje je ispite između ostalog rekao: "Ispiti su teški, ponajviše zbog vrlo promijenjivih uvjeta na stazi. U šumskim dionicama ima mnogo mjesta na kojima je asfalt mokar, ima dosta šljunka u zavojima i treba zaista biti vrlo oprezan jer si ne smijemo priuštiti pogreške. U prvom laufu nismo imali najbolje podešen automobil, no čini se da su i druge posade imale sličnih problema."

Najbolje plasirana hrvatska posada nakon BI 7, Juraj Šebalj i Toni Klinc također su ponovili komentar svojih poljskih kolega: "Premda vrlo dobro poznajemo ispite današnje etape ne znači da smo zbog toga u nekoj prednosti. Od samog početka rallyja uvidjeli smo da automobil nije baš najbolje podešen, a što je posljedično utjecalo na koncentraciju i samopouzdanje. Nismo se uspjeli opustiti i to se odrazilo na naše rezultate. Probat ćemo nešto 'složiti' na servisu i nadoknaditi zaostatak za vodećima."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments