Šebalj ispao iz utrke za pobjedu

Objavljeno u: 24/05/2008 - 12:41 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Jedanaesti brzinski ispit 35. INA Croatia Delta Rallyja označio je i kraj nada za hrvatsku posadu Šebalj - Klinc, koja je uslijed izlijetanja izgubila više od 2 i pol minute u odnosu na najbržeg Michala Solowowa. Kako saznajemo Juraj Šebalj i Toni Klinc uspjeli su se nakon izlijetanja u prvom dijelu ispita vratiti na stazu i nastavljaju rally. Tek kada sve posade prođu ciljem prvog od današnja dva ispita na stazi Samci moći ćemo vidjeti na koje su mjesto Šebalj i Klinc pali. Ispadanjem Šebalja iz borbe za 4. mjesto u generalki te prvo u konkurenciji Prvenstva Hrvatske na spomenutu se poziciju probio Tomaž Kaučič, koji će sada imati mnogo lakši posao jer je prvi sljedeći pratitelj, Siniša Crnojević, u zaostatku od 57 sekundi. Međutim, kao što je Šebaljev primjer dokazao na rallyju ništa nije odlučeno dok ne završi posljednji brzinac.U vrhu poretka i ovaj je ispit protekao bez promjena, no sasvim je sigurno da je Michal Solowow krajnje odlučan da dođe do prvog mjesta i pobjedničkih bodova koje je jučer "prepustio" Corradu Fontani. Talijan je i na BI 11 bio treći iza Volkana Isika, ali u generalki još uvijek brani vodstvo koje nakon prvih Samaca iznosi 4,9 sekundi. Bitka se nastavlja!


Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments