Crnojević o Poreču

Objavljeno u: 13/11/2008 - 10:45 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Siniša Crnojević dao je izjavu uoči rallyja u Poreču na kojemu je prošle godine ubilježio prvu pobjedu u karijeri. "Nakon prošlogodišnje pobjede na Porečkom rallyju, koja nam je bila prva pobjeda u karijeri, ponovo se vraćamo na iste staze. Ove godine ima malih izmjena i jedan novi brzinac. Svi se voze u istom smjeru, tako da neće biti zamki.""Jedino će biti poteškoća sa vremenom. Prognoza je kiša četvrtak i petak, a u subotu suho. To znači da će biti jako puno blata na zavojima koji se sijeku, a blato u kombinaciji sa skliskim istarskim asfaltom znači puno sklizanja. Mislim da će biti problem odrediti pravi tempo u skladu sa svim spomenutim. Ovogodišnja konkurencija je manja brojem nego prošle godine, ali je opet kvalitetom jaka. Pokušat ćemo ponovo pritiskati od početka i nadam se da ćemo imati pravi tempo za pobjedu.

"Predlažem gledateljima da dođu u petak na BI "Livade", gdje na sredini ispita ima jedan skok u selu. A u subotu predlažem "Mugebu". Cijeli brzinac je zanimljiv za gledanje. Puno sreće svim natjecateljima i nadam se da će doći puno gledatelja da nas podrži."
 

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments