Crnojević o Poreču

Objavljeno u: 13/11/2008 - 10:45 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Siniša Crnojević dao je izjavu uoči rallyja u Poreču na kojemu je prošle godine ubilježio prvu pobjedu u karijeri. "Nakon prošlogodišnje pobjede na Porečkom rallyju, koja nam je bila prva pobjeda u karijeri, ponovo se vraćamo na iste staze. Ove godine ima malih izmjena i jedan novi brzinac. Svi se voze u istom smjeru, tako da neće biti zamki.""Jedino će biti poteškoća sa vremenom. Prognoza je kiša četvrtak i petak, a u subotu suho. To znači da će biti jako puno blata na zavojima koji se sijeku, a blato u kombinaciji sa skliskim istarskim asfaltom znači puno sklizanja. Mislim da će biti problem odrediti pravi tempo u skladu sa svim spomenutim. Ovogodišnja konkurencija je manja brojem nego prošle godine, ali je opet kvalitetom jaka. Pokušat ćemo ponovo pritiskati od početka i nadam se da ćemo imati pravi tempo za pobjedu.

"Predlažem gledateljima da dođu u petak na BI "Livade", gdje na sredini ispita ima jedan skok u selu. A u subotu predlažem "Mugebu". Cijeli brzinac je zanimljiv za gledanje. Puno sreće svim natjecateljima i nadam se da će doći puno gledatelja da nas podrži."
 

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments