Šebalj: "Bez kalkulacija u N. Vinodolski"

Objavljeno u: 27/11/2008 - 12:14 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Ubrzo nakon završenog porečkog rallyja, ovog vikenda predstoji i posljednje natjecanje koje se boduje za prvenstvo Hrvatske. Rally Novi Vinodolski je potpuno novo natjecanje čiji se brzinci voze na okolnim brdskim cestama. Rally starta u petak noćnim brzincom iz sela "Štale" u dužini od 3,33 km, dok subotnji raspored pune zahtjevni ispiti Lukovo, Krmpote i Bribir. U ukupnom poretku prvenstva Hrvatske, trenutno je vodeći Nenad Lončarić sa 34 boda, a iza njega slijede Siniša Crnojević s 31, te Juraj Šebalj s 28 bodova. Šebalj i Klinc u ovoj situaciji imaju slabije šanse za pobjedu na kraju sezone, no pričekajmo vikend, kada ćemo vidjeti kako će se odigrati završnica prvenstva Hrvatske u rallyju.Juraj Šebalj:
Pošto nam bodovna situacija ne ide u prilog, ne razmišljam previše o kalkulacijama. Koncentrirati ćemo se odvesti najbolje što možemo. Porečki rally nije išao po planu, tako da vjerojatno niti pobjeda ovdje neće biti dovoljna. Što se tiče brzinaca, vrlo su zahtjevni i brzi. Također je najavljeno loše vrijeme, tako da će ovo biti jedan od težih rallyja. Ono što me veseli je da je rally potpuno nov, a nadam se da će se tradicija ovog natjecanja i nastaviti.

Aktualnosti

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

22.04.2018. - Ostalo

Rok Turk osvojio 8. Rally Vipavska dolina 2018.

Prvi rally Slovenskog prvenstva 8. Rally Vipavska Dolina koji se vozio u okolici Vipave i Ajdovščine osvojili su trenutni državni prvaci Rok Turk i Blanka Kacin (Peugeot 208 R5). Prošle godine imali su samo jedno...

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

You have no rights to post comments