Šebalj: "Bez kalkulacija u N. Vinodolski"

Objavljeno u: 27/11/2008 - 12:14 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Ubrzo nakon završenog porečkog rallyja, ovog vikenda predstoji i posljednje natjecanje koje se boduje za prvenstvo Hrvatske. Rally Novi Vinodolski je potpuno novo natjecanje čiji se brzinci voze na okolnim brdskim cestama. Rally starta u petak noćnim brzincom iz sela "Štale" u dužini od 3,33 km, dok subotnji raspored pune zahtjevni ispiti Lukovo, Krmpote i Bribir. U ukupnom poretku prvenstva Hrvatske, trenutno je vodeći Nenad Lončarić sa 34 boda, a iza njega slijede Siniša Crnojević s 31, te Juraj Šebalj s 28 bodova. Šebalj i Klinc u ovoj situaciji imaju slabije šanse za pobjedu na kraju sezone, no pričekajmo vikend, kada ćemo vidjeti kako će se odigrati završnica prvenstva Hrvatske u rallyju.Juraj Šebalj:
Pošto nam bodovna situacija ne ide u prilog, ne razmišljam previše o kalkulacijama. Koncentrirati ćemo se odvesti najbolje što možemo. Porečki rally nije išao po planu, tako da vjerojatno niti pobjeda ovdje neće biti dovoljna. Što se tiče brzinaca, vrlo su zahtjevni i brzi. Također je najavljeno loše vrijeme, tako da će ovo biti jedan od težih rallyja. Ono što me veseli je da je rally potpuno nov, a nadam se da će se tradicija ovog natjecanja i nastaviti.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments