Crnojević nadomak titule Prvaka

Objavljeno u: 27/11/2008 - 13:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posada Siniša Crnojević - Martina Maretić oglasila se izjavom povodom predstojećeg rallyja u Novom Vinodolskom, a na kojem će nastojati prikupiti dovoljan broj bodova za osvajanje sezone i naslova Prvaka Hrvatske u rallyju. Rally u Novom Vinodolskom održava se u petak, 28. te u subotu 29. studenog.Siniša Crnojević:

"Nisam očekivao da ću se naći u ovoj situaciji, tj. da imamo mogućnost osvojiti naslov prvaka. Cijela sezona je bila malo čudna. Nedostatak financija nas je udaljio sa inozemnih natjecanja, ali sa konstatnim vožnjama samo još uvijek u igri. Imamo prednost 3 boda ispred Šebalja i Klinca i samo nekakav veći kvar ili problem nas može spriječiti u osvajanju titule. Naravno da je sve moguće, tako da nije gotovo dok ne dođemo do cilja. Srećom da ne trebamo stiskati gas da dođemo do bodova, jer je izbor brzinaca tako po mom mišljenju loš. U najmanju ruku su prebrzi, tj. premalo pravih zavoja, a da ne spominjem BI "Krmpote ". Osim što je jako brz, nema nikakvih ograda, te će u slučaju izlijetanja biti jako loših posljedica, ima skoro 300-tinjak konja koji slobodno pasu travu i prelaze cestu u dužini 5 km, bez ikakvih ograda. Dok na zadnjoj četvrtini BI je tako brza nizbrdica da će auti biti u blokadi non-stop. Vrlo rado bih dao prijedlog za gledanje, ali je izbor jako mali. Evntualno doći do cilja BI "Lukovo" i hodati od cilja brzinca prema startu. Tamo se dođe od Fužina pa prema N.Vinodolskom za cca 20-tak min., a sa istog mjesta se može doći do BI " Krmpote ". Nadam se da će svi koji startaju doći do cilja uspješno, i da ćemo mi uspjeti u našem naumu. Kako je ovo zadnji rally za PH, pozivam sve da dođu i podrže sve posade."

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments