Crnojević nadomak titule Prvaka

Objavljeno u: 27/11/2008 - 13:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Posada Siniša Crnojević - Martina Maretić oglasila se izjavom povodom predstojećeg rallyja u Novom Vinodolskom, a na kojem će nastojati prikupiti dovoljan broj bodova za osvajanje sezone i naslova Prvaka Hrvatske u rallyju. Rally u Novom Vinodolskom održava se u petak, 28. te u subotu 29. studenog.Siniša Crnojević:

"Nisam očekivao da ću se naći u ovoj situaciji, tj. da imamo mogućnost osvojiti naslov prvaka. Cijela sezona je bila malo čudna. Nedostatak financija nas je udaljio sa inozemnih natjecanja, ali sa konstatnim vožnjama samo još uvijek u igri. Imamo prednost 3 boda ispred Šebalja i Klinca i samo nekakav veći kvar ili problem nas može spriječiti u osvajanju titule. Naravno da je sve moguće, tako da nije gotovo dok ne dođemo do cilja. Srećom da ne trebamo stiskati gas da dođemo do bodova, jer je izbor brzinaca tako po mom mišljenju loš. U najmanju ruku su prebrzi, tj. premalo pravih zavoja, a da ne spominjem BI "Krmpote ". Osim što je jako brz, nema nikakvih ograda, te će u slučaju izlijetanja biti jako loših posljedica, ima skoro 300-tinjak konja koji slobodno pasu travu i prelaze cestu u dužini 5 km, bez ikakvih ograda. Dok na zadnjoj četvrtini BI je tako brza nizbrdica da će auti biti u blokadi non-stop. Vrlo rado bih dao prijedlog za gledanje, ali je izbor jako mali. Evntualno doći do cilja BI "Lukovo" i hodati od cilja brzinca prema startu. Tamo se dođe od Fužina pa prema N.Vinodolskom za cca 20-tak min., a sa istog mjesta se može doći do BI " Krmpote ". Nadam se da će svi koji startaju doći do cilja uspješno, i da ćemo mi uspjeti u našem naumu. Kako je ovo zadnji rally za PH, pozivam sve da dođu i podrže sve posade."

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments