Crnojević i Maretić 13,5 km od naslova

Objavljeno u: 29/11/2008 - 16:07 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!Pobjeda posade Šebalj - Klinc na rallyju u Novom Vinodolskom gotovo je sigurna jer zagrebački dvojac ima više od minute prednosti ispred Rihtara i Cevca, dok se posada Crnojević - Maretić nalazi nadomak osvajanja naslova Prvaka. Ukoliko bi, naime, rally završio sa sadašnjim poretkom Crnojević i Maretićeva okitili bi se titulom Prvaka Hrvatske s osvojenih 39 bodova dok bi aktualni Prvaci Šebalj i Klinc završili na drugom mjestu s jednim bodom manje. Crnojeviću je osim preostalih 13,5 kilometara zadnjeg brzinca prijetnja i Marin Galić sa suvozačem Goranom Zlatarom. "Gale" za "Crnim" zaostaje 12,7 sekundi i sasvim je sigurno da je spreman iskoristiti bilo kakvu priliku za napad na zadnjem ispitu.

Otkazivanjem ispita Krmpote natjecateljima je do kraja preostao još jedan prolaz stazom ispita Lukovo. Prvi automobil kreće u 16.00.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments