Proglašeni najbolji rallyjaši u sezoni 2008.

Objavljeno u: 26/01/2009 - 15:07 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!Na svečanosti održanoj ove subote u Novom Vindolskom proglašene su najuspješnije rally posade u Prvenstvu Hrvatske te Međunarodnom regionalnom prvenstvu Hrvatske u sezoni 2008. Svečanosti su prisustvovale sve posade koje su svojim nastupima obilježile proteklu sezonu u obje konkurencije, a druženje je mnogima poslužilo i za kovanje planova za novu sezonu. Svi su se složili kako će planovi, kao i obično, ovisiti o podršci sponzora, no o novcu i ozbiljnim pitanjima u Novome se nije previše razmišljalo već se u veseloj atmosferi zaključila prošlogodišnja sezona.

Dio ozračja prenosimo u našoj foto galeriji, a kako je sezona završila u obje konkurencije možete provjeriti na HAKS-ovim stranicama.

FOTO GALERIJA

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments