Otkazan rally u Novom Vinodolskom

Objavljeno u: 16/04/2009 - 18:09 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Natjecanje kojim je trebala započeti nova sezona u auto rallyju otkazano je zbog, blago rečeno, slabog odaziva vozača; organizator je, naime, prikupio tek 9 prijava. Obavijest organizatora prenosimo u nastavku:

- - - - -

Ovime Vas izvještavamo da smo zbog malog broja prijavljenih posada i nezainteresiranosti u situaciji otkazati održavanje natjecanja "2. Rally Novi Vinodolski 2009".

Na dan redovnog zaključenja prijava imali smo 9 prijava s tim da je samo jedna bila kompletna, sa uplaćenom članarinom. Produljenjem roka prijava do današnjeg dana, cijelokupna slika se nije bitnije promjenila.

U suradnji sa OAŠ-om pokušali smo obaviti i neke druge akcije animacije, no očito je kriza veća no što smo i mogli predvidjeti u najlošijim prognozama. Iako smo za provedbu natjecanja obavili sve pripreme i time utrošili inicijalna sredstva, predlažemo da se ovo natjecanje ipak realizira i to u terminu 25-26.09.2009.

Napominjemo kako su s naše strane izvršene sve pripremne radnje, no realizirati natjecanje s veoma malim brojem posada( od kojih više od polovice iz inozemstva) niti je propaganda auto sporta, te se nadamo da će sve posade koje su se prijavile za natjecanje u terminu od 24-25.04.2009. prijaviti ponovno u novom terminu koji će se nadamo se nakon zahtjeva prema OAŠ-u održati

25-26.09.2009. u Novom Vinodolskom.

S poštovanjem,

ASP-GŽ

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments