Otkazan rally u Novom Vinodolskom


Natjecanje kojim je trebala započeti nova sezona u auto rallyju otkazano je zbog, blago rečeno, slabog odaziva vozača; organizator je, naime, prikupio tek 9 prijava. Obavijest organizatora prenosimo u nastavku:

- - - - -

Ovime Vas izvještavamo da smo zbog malog broja prijavljenih posada i nezainteresiranosti u situaciji otkazati održavanje natjecanja "2. Rally Novi Vinodolski 2009".

Na dan redovnog zaključenja prijava imali smo 9 prijava s tim da je samo jedna bila kompletna, sa uplaćenom članarinom. Produljenjem roka prijava do današnjeg dana, cijelokupna slika se nije bitnije promjenila.

U suradnji sa OAŠ-om pokušali smo obaviti i neke druge akcije animacije, no očito je kriza veća no što smo i mogli predvidjeti u najlošijim prognozama. Iako smo za provedbu natjecanja obavili sve pripreme i time utrošili inicijalna sredstva, predlažemo da se ovo natjecanje ipak realizira i to u terminu 25-26.09.2009.

Napominjemo kako su s naše strane izvršene sve pripremne radnje, no realizirati natjecanje s veoma malim brojem posada( od kojih više od polovice iz inozemstva) niti je propaganda auto sporta, te se nadamo da će sve posade koje su se prijavile za natjecanje u terminu od 24-25.04.2009. prijaviti ponovno u novom terminu koji će se nadamo se nakon zahtjeva prema OAŠ-u održati

25-26.09.2009. u Novom Vinodolskom.

S poštovanjem,

ASP-GŽ

You have no rights to post comments