Deltaši po 10. put kod Predsjednika

Objavljeno u: 17/04/2009 - 18:49 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!U srijedu 15. travnja 2009.g., Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić, u svoom uredu na Pantovčaku, primio je izaslanstvo Organizacijskog odbora 36. Croatia delta rallyja. Ovo je bio jubilarni, deseti, susret deltaša i Predsjednika Mesića, koji od svog prvog mandata 2000. godine redovito prihvaća počasno pokroviteljstvo nad našom najznačajnijom automobilističkom priredbom, čime daje snažnu potporu organizatorima.

Ovogodišnji susret prošao je kao i obično, u ležernom, sportskom i prijateljskom tonu, pri čemu je Predsjednik Mesić pokazao veliko zanimanje za organizacijske detalje priredbe, a posebno na očekivani broj stranih posada.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments