Konačna potvrda Delte u petak

Objavljeno u: 13/05/2009 - 15:30 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Trenutna globalna gospodarska situacija i financijska problematika neminovno se odražavaju i na 36. izdanje INA Croatia Delta Rallyja, a definitivna potvrda popularne "Delte" očekuje se u petak. Višegodišnji problemi organizatora sa zatvaranjem financijske konstrukcije i ovog puta su u prvom planu, a na definitivnu potvrdu našeg najpoznatijeg i najtežeg rallyja valja pričekati još par dana.

U tijeku su pregovori s dosadašnjim glavnim sponzorom INA-om iz koje su obećali da će i ove godine stati uz Deltu, a prema riječima organizatora u ovom trenutku 99,9% sigurno je da usprkos problemima Delta ipak ide.

Zasad nije poznat broj učesnika na 36. izdanju INA Croatia Delta Rallyja s obzirom da je lista prijava otvorena do petka 15. svibnja, dok se objava iste očekuje naredni utorak 19. svibnja. 

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments