Napokon: rallyjaši na Martin Bregu!

Objavljeno u: 21/05/2009 - 04:16 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nekadašnji Martinski Rally bio je pravi dragulj u kalendaru domaćeg rally prvenstva, a ove godine moći ćemo se prisjetiti kako je nekada izgledalo spektakularno natjeravanje rallyjaša po uskim i zahtjevnim cesticama oko Dugog Sela. Organizatori 36. Delte, AK Delta, uz potporu Dugog Sela i tamošnjih automobilističkih entuzijasta ovogodišnji shakedown premjestili su iz okolice Samobora ravno u sridu - na Martin Breg.Posade koje odluče nastupiti na shakedownu imat će prilike isprobati svoje bolide u srijedu, 27. svibnja od 14 sati nadalje na poznatoj stazi preko skoka prema centru Dugog Sela. Da gledatelji uz stazu ne bi bili prepušteni sami sebi, kao što je to bio slučaj prethodnih sezona u Samoboru na tamošnjem shakedownu, organizator se u dosluhu s Dugoselcima potrudio osigurati prateću ugostiteljsko-logističku potporu. Rallyjaško će druženje na Martin Bregu tako biti baš kao nekada, spoj druženja, rallyja, glazbe, ića i pića. Uzorno, za svaku pohvalu i ilustracija ostalima kako treba osmisliti rallyje. Jer, gledatelji su ipak oni zbog kojih se sve to događa.

Tko zna, možda se popularnom Limi, veteranu dugoselskih oktana, ponovo probude stari nagoni i još jednom odluči krenuti u avanturu organizacije Martinskog Rallyja! Domaći bi mu kalendar bio itekako zahvalan.
Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments