Napokon: rallyjaši na Martin Bregu!

Objavljeno u: 21/05/2009 - 04:16 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

Nekadašnji Martinski Rally bio je pravi dragulj u kalendaru domaćeg rally prvenstva, a ove godine moći ćemo se prisjetiti kako je nekada izgledalo spektakularno natjeravanje rallyjaša po uskim i zahtjevnim cesticama oko Dugog Sela. Organizatori 36. Delte, AK Delta, uz potporu Dugog Sela i tamošnjih automobilističkih entuzijasta ovogodišnji shakedown premjestili su iz okolice Samobora ravno u sridu - na Martin Breg.Posade koje odluče nastupiti na shakedownu imat će prilike isprobati svoje bolide u srijedu, 27. svibnja od 14 sati nadalje na poznatoj stazi preko skoka prema centru Dugog Sela. Da gledatelji uz stazu ne bi bili prepušteni sami sebi, kao što je to bio slučaj prethodnih sezona u Samoboru na tamošnjem shakedownu, organizator se u dosluhu s Dugoselcima potrudio osigurati prateću ugostiteljsko-logističku potporu. Rallyjaško će druženje na Martin Bregu tako biti baš kao nekada, spoj druženja, rallyja, glazbe, ića i pića. Uzorno, za svaku pohvalu i ilustracija ostalima kako treba osmisliti rallyje. Jer, gledatelji su ipak oni zbog kojih se sve to događa.

Tko zna, možda se popularnom Limi, veteranu dugoselskih oktana, ponovo probude stari nagoni i još jednom odluči krenuti u avanturu organizacije Martinskog Rallyja! Domaći bi mu kalendar bio itekako zahvalan.
Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments