Osnovan LLumar rally team

Objavljeno u: 22/05/2009 - 11:00 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!

U Zagrebu je osnovan LLumar rally team, pod kapom glavnog pokrovitelja tvrtke LLumar, kao što nam i samo ime tima govori. Uz voditelja tima g. Nikola Laća, LLumar rally team sastoji se od tri dobro nam poznate rally posade Branko Jemrić-Zdravko Draženović (AK Astra), Anđelko Košec-Allan Troha (AMD Zanatlija) i Boro Mateša-Krešo Konjević (AMD Matulji racing), koji će bodove za team u prvenstvu Hrvatske skupljati u disciplini rally. Tim će svoj debitni nastup zabilježiti za desetak dana na Croatia Delta rally-u. Športski duh i ambicioznost tima vidi se iz samih izjava vozača i voditelja tima.Nikola Laća (voditelj tima):
"Iznimna mi je čast biti voditelj jednog ovakvog rally tima! Mislim da na okupu imamo tri vrhunske i atraktivne rally posade, koje će, siguran sam, ostvariti iznimne rezultate. U ovo vrijeme globalne recesije, domaća automobilistička scena ostala je nažalost na vrlo krhkim nogama. Kao svjetski lider na tržištu folija za stakla, LLumar je odlučio ublažiti krizu i formiranjem tima olakšati nastupe ovih triju posada.
Očekivanja za ovu sezonu su ostvarenje što boljih rezultata na svakom pojedinom rally-u, a nadamo se, naravno, i timskoj tituli na kraju sezone.
Posadama tima želim sretnu i uspješnu sezonu, prepunu atraktivnih vožnji i uzbudljivog natjecanja."

Branko Jemrić :

"Izuzetno mi je drago da smo uspjeli osnovati jedan ovakav tim i čast mi je biti dio toga. Ovo je dokaz da se u ovom vremenu recesije i smanjenog buđeta marketinga može napraviti rally tim koji se sastoji od čak tri vozača. Ove godine nastupiti ću sa već dobro vam poznatom Škodom Fabijom RS TDI klase A7 u nešto drugačijem dizajnu nego proteklih godina. Očekivanja ove sezone mi je, ispred svega, biti što atraktivniji na stazi, a pri tom i pokušati obraniti titule pobjednika klase A7 koje sam osvojio u protekle dvije sezone. Zahvaljujem se sponzorima Automehanika Jaković, 24sata, Škoda auto, LLumar, a svakako i AK Astra i LLumar rally team-u koji će mi omogućiti nastupe ove sezone."

Boro Mateša :

"Svakako da mi je drago biti član ovog tima, jer smatram da je složnost vozača i sponzora jedan od rješenja izlaska iz krize ovog sporta. Ove godine ću nastupati sa Hondom Civic Type-R klase N3, koju smo tijekom zimskih dana osvježili novim ovjesom i na prvim testiranjima se pokazala puno bolja i brža nego prošle godine. I ove sezone nastupiti ćemo pod pokroviteljstvom MUP-a RH, uz sponzore LLumar, Valvoline, Auto Hrvoje, Vulkal, građevinski obrt Knežević, Hibo i Super Sport sportska kladionica kojima se ovim putem zahvaljujem."

Anđelko Košec:
"Smatram da je izbor vozača izuzetno kvalitetan i drago mi je što sam i ja jedan od njih, te se nadam vrhunskim rezultatima tima. Ove godine nasupiti ću sa Opel Astrom GSI klase N3 na svim rally utrkama i na 4-5 brdskih utrka koje se boduju za prvenstvo Hrvatske. Cilj ove sezone je završiti među prva tri mjesta u klasi na rally-u, a na brdu ćemo vidjeti. Zahvaljujem se sponzorima koji će mi omogućiti nastup ove sezone LLumar, Tom Tom restoran, kafićima MTV i Salix, Kemoton, AFC folije, a posebno voditelju tima g. Nikoli Laća i Buci."

Aktualnosti

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

16.04.2018. - Ostalo

8. Rally Vipavska dolina 2018. za početak sezone u Sloveniji

Napokon je došlo vrijeme i za početak nove rally sezone u Sloveniji. Prvi na redu je 8. Rally Vipavska dolina, koji se vozi u Vipavskoj dolini, a početak i kraj rallya su u Ajdovščini od...

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

11.04.2018. - Ostalo

U Austriji održan 42. WeinbergerHolz Lavanttal Rallye 2018.

Niki Mayr-Melnhof bio je najbrži na svim brzinskim ispitima 42. WeinbergHolz Lavanttal Rallyu, te se zasluženo popeo na najviše mjesto pobjedničkog postolja. Drugo mjesto osvojio je Grössing Gerwald, dok je treću poziciju zauzeo Aigner Gerhard.

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

03.03.2018. - Rally

Snježni 7. INA Rally Kumrovec 2018. otvorio novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu

Sada već tradicionalno Rally Kumrovec otvorio je novu sezonu Prvenstva Hrvatske u rallyu.

You have no rights to post comments