Basso ipak preskače Deltu

Objavljeno u: 26/05/2009 - 14:10 Napisao/la Objavljeno u Rally Komentari Komentiraj!36. izdanje Delta Rallyja (ne)službeno će započeti sutra shakedownom na dugoselskom Martin Bregu, a osim Giandomenica Bassa ostatak europske rallyjaške kreme potvrdio je sudjelovanje. Dobar dio vozača koji se natječu u konkurenciji za Prvenstvo Europe imali smo prilike upoznati prošle godine, a za ovu godinu ostaje nam nada da će zahtjevne Deltine ispite "preživjeti" što veći broj posada kako bismo tijekom svih etapa imali prilike uživati u majstorijama najboljeg što Europa trenutno može ponuditi u rallyju.

Prvi izlazak na stazu vozači će imati već sutra, u srijedu 27. svibnja, kada je na programu shakedown na stazi nekadašnjeg poznatog brzinskog ispita Martin Breg.

Aktualnosti

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

23.11.2017. - Rally

Spektakl 8. Rally Showa Santa Domenica je spreman!

Već je svima znano da je ovogodišnje izdanje RSSD-a organizatorima zadalo puno muke. Osim prvog Shakedown-a u povijesti Rally Showa Santa Domenica, izdavanja prvog Vodiča za gledatelje, muke koje su ispale sve samo ne slatke...

8. Rally Show Santa Domenica, najava

24.10.2017. - Rally

8. Rally Show Santa Domenica, najava

Ove godine imamo pregršt novosti i iznenađenja, čime potvrđujemo predan rad od trenutka kada smo Beppa Harracha prošle godine proglasili najboljim na makadamu četvrtu godinu za redom!

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

24.05.2017. - WRC / IRC

Mikkelsen ponovo u tvorničkoj momčadi

Norveški vozač Andreas Mikkelsen na predstojećem rallyju svjetskog prvenstva na Sardiniji nastupit će ponovo kao član jedne od tvorničkih momčadi u prvenstvu. Mikkelsen će na sredozemnom otoku zamijeniti Citroënovog ovogodišnjeg "tvorničara" Stephanea Lefebvrea u, zasad...

You have no rights to post comments